Не знам как човек 1,70 м висок влиза в куфар.

...
Не знам как човек 1,70 м висок влиза в куфар.
Коментари Харесай

Братът на убитата Евгения разкри в съда: Смазали са я, напъхали са я като животно в куфара

Не знам по какъв начин човек 1,70 м висок влиза в куфар. Не са могли да я напъхат и са я смазали като животно. Това съобщи прочувствено пред съда Николай Чорбанов, който е брат на убитата Евгения Владимирова, предава 24 часа. 33-годишната жена изчезна на 13 октомври 2021г, а месец по-късно бяха арестувани по обвиняване в ликвидиране брачният партньор й Орлин Владимиров и татко му Пламен Владимиров.
На днешното съвещание бяха разпитани братът на Евгения, Николай и Габриел Димитров – мъжът, с който тя е имала случка през лятото на 2021 година „ Той е умопобъркан, не показва страсти, не се кара, не е имал смелостта да се разбере с нея “. Така братът на Евгения разказа Орлин. А за бащата на Орлин сподели, че е пияч, който бил предварително пенсиониран от ДАНС поради систематична корист с пиенето.
На взаимна отмора Пламен си носил цяла каца с алкохол и от сутринта пиел на балкона. Николай описа още, че бил очевидец на това по какъв начин Орлин и Евгения са се карали къде да вървят на отмора, не я подкрепил, когато я оперирали от щитовидна жлеза, а през април 2020 година я изгонил от у дома.
Орлин и Евгения се разминавали и по въпроса дали да имат второ дете. Тя желала, а той не. Аргументът бил, че в случай че се разделят, не било ясно по какъв начин ще поделят децата. Чорбанов се възмути, че три дни след изгубването на Евгения Орлин е вечерял с него и фамилията му.
„ Той не участваше интензивно в търсенето, написа ми по известия, посредством които искаше да разбере какво знаем и какви са версиите “. Габриел Димитров, с който Евгения е имала връзка, описа, че са се срещнали на къмпинг „ Градина “. Той дефинира връзката им като случка. По това време и Габриел имал другарка, с която на 11 септември 2021 година сключили брак.
След като се оженил, връзките му с Евгения траяли. Двамата се срещали в хотел, като последната им среща е била на 12 октомври в хотел в ж.к. „ Горубляне “. И двамата са били наясно, че връзките им нямат бъдеще. „ Това е безперспективна случка, доста добре съм й обяснил нещата, в случай че съм имал съществени планове, нямаше да сключа брак “.
При една от срещите им другарка на Евгения й споделила, че забелязала колата на Орлин в региона. Тогава са се породили подозрения в Евгения, че я следи. Вестта за изгубването заварила Габриел на конгрес в Боровец, където е бил разпитан и от служител на реда. Делото продължава с разпит на още очевидци.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР