Не знам дали управляващата некоалиция си дава сметка каква глупост

...
Не знам дали управляващата некоалиция си дава сметка каква глупост
Коментари Харесай

Каква глупост само!

Не знам дали ръководещата некоалиция си дава сметка каква нелепост сътвори с концепцията за 4 ротации в един мандат, уповавам се да си дава и да я промени – въпреки всичко и ГЕРБ-СДС,  и ПП-ДБ са с европейска ориентировка и не е добре да ни срамят пред Европа.
Да ти одобряват оставката с цялостно болшинство до момента не се бе случвало в български парламент. Чудесна позиция за опозицията, подарена от некоалицията.Да отказваш съдружно съглашение е нонсенс, който обрича и идващите 9 м. на цялостна тъга и трагично очакване дали ще си запазиш министерството, напълно не на промени.Да искаш цялата власт от втора позиция на избори и първата позиция да ти я дава е капан за политически кретени.Да обясняваш на гласоподавателите си, че посредством избори се взема решение всичко, само че да не искаш избори, когато нищо не се взема решение, е политическа шизофрения.
Съвсем не приканвам за предварителни избори или за продължение на тъгата – ротация през 9 месеца, последните две ротации – през 15 м. Само означавам, че ръководещите сами се клатят, опозицията им гледа сеира и след още една нефелна ротация, нищо чудно да ги смени.

Междудругото има опитни политици и от двете, а и от третата (подкрепяща отзад) страна в сглобката, тъй че надали не виждат 3 години напред.

Виждат, само че не желаят България да тръгне внезапно напред.

По същия метод не виждаха метод да се вдигнат приходите, да се махне Гешев, да се изчистят частниците в митниците, да пресечен дерогацията, да пратят бронетранспорьорите и зенитните ни установки от руско време, да забранят непознати флагове на народен празник, да спрат изкупуването на българска земя от чужденци, да не не преставам.

Не желаят бе, не желаят.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР