Не знам дали това беше благородна постъпка, беше по-скоро спонтанна,

...
Не знам дали това беше благородна постъпка, беше по-скоро спонтанна,
Коментари Харесай

Владо Николов: Отказах се от „Фермата“, за да покажа на Яни, че има добро

Не знам дали това беше благородна постъпка, беше по-скоро спонтанна, разяснява Владо Николов след отказването си от „ Фермата “.

Вчера той завоюва дуела против Яни Андреев, само че пожела да напусне, вместо съперника си.

Решението взех въз основата на времето, което прекарахме дружно, на връзката с него, показа Николов в предаването „ Тази заран “ по bTV.

Яни е извънредно стойностен човек, въпреки да има някои страни от характера, които се нуждаят от усъвършенстване. Опитах се да му покажа, че има положително. Смятам, че в случай че схване тази постъпка като късмет, може да си отвори кръгозора, което за мен ще е значимо, тъй като е извънредно кадърен и трудолюбив човек, който заслужава да промени живота си към нещо по-добро, сподели спортната легенда.

„ Фермата “ беше премеждие, ужасно преживяване. Бях благополучен от ден 1 до последния двубой. По принцип в никакъв случай не се отхвърлям, само че в тази ситуация това не е моята игра. Бих могъл, при избрани условия, да печеля формата – в случай че не ме избират за аргатин и в случай че аз класифицирам игрите, можех да победя всеки и то по-скоро елементарно. Но по този начин или другояче няма да пребивавам на село, няма да бъда фермер и реших, че е доста по-добре да има късмет за изява един човек , който прави това. Всички приказваме за обезлюдяването на селата, урбанизацията и по какъв начин би трябвало да се борим с този проблем. Ако Яни има качествата и шанса да завоюва „ Фермата “, той ще остане да живее на село, добави Николов.

В предаването гостува и Владимир Каролев, който към този момент отпадна от шоуто. Той призна, че нямал късмет да завоюва, само че се научил на доста неща – да сече, да реже с трион, да прави фасул, кисело мляко. Според него без Николов ще е малко скучно, само че и забавно, тъй като ще липсва водачът, който всички виждат в него.

Вижте повече във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР