Не знаем на какво точно се дължи това, но напоследък

...
Не знаем на какво точно се дължи това, но напоследък
Коментари Харесай

Защо Анди Макдауъл реши да не крие белите си коси

Не знаем на какво тъкмо се дължи това, само че в последно време следим една приятна наклонност измежду звездите да не крият възрастта си и да залагат на естествената хубост.
 Катрин Зита-Джоунс, естествената хубост и селфито с посивяла коса и без грим
Катрин Зита-Джоунс без грим и с бели коси

Да живее естествената хубост

Няма да преувеличим, в случай че кажем, че на кинофестивала в Кан тази година Анди Макдауъл съумя да притегли всички погледи към себе си и по-точно към луксозните си сиви къдрици.

Когато я видяхме на аления килим с горделивост да театралничи с посивялата си коса, си помислихме, че няма нищо по-естествено и красиво. Но на 63-годишната актриса ѝ е коствало много, до момента в който вземе решението да не се боядисва.

На първо място трябвало да се пребори с мнението на децата си. " В самото начало на карантината косата ми стартира да израства и всякога, когато децата ми ме виждаха, непрестанно ми повтаряха, че наподобявам зле със сивата си коса ", спомня си тя.

Мениджърите на актрисата също били безапелационни, че не му е в този момент времето за това. " Казах им, че бъркат и че аз ще стана по-силна, в случай че прегърна себе си такава каквато съм, и тази смяна. След две години ще бъда на 65. Ако не го направя в този момент, в никакъв случай няма да имам шанса да имам коса " сол и пипер ". Винаги съм искалa да бъда с такава коса! " - споделя актрисата пред Vogue.

Тъй като не е желала да влиза в спор, тя даже обмисляла вид да прикрие побелялата си коса, " с цел да угоди на хората ". Но в последна сметка взела решението да остави косата със сребърни влакна и споделила на екипа, че това е нейният " мощен ход ".
 Сара Джесика Паркър, белите й коси и по какъв начин актрисата стана център на внимание
Сара Джесика Паркър и побелелите й коси

Не е значимо на какъв брой си, а по какъв начин се чувстваш

" След като го направих, за мен беше повече от ясно, че инстинктът ми не ме е излъгал, тъй като в никакъв случай не съм се чувствала по-силна ", споделя тя. " Чувствам се по-честна. Чувствам, че не се преструвам. Чувствам, че одобрявам себе си. Чувствам се в действителност удобно ", споделя още актрисата, представена от Page Six.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР