Не вярвайте на всичко, което чувате в спалнята. Всеки лъже, някой

...
Не вярвайте на всичко, което чувате в спалнята.
Всеки лъже, някой
Коментари Харесай

Ето 4-те най-често срещани лъжи преди секс

Не вярвайте на всичко, което чувате в спалнята.
Всеки лъже, някой по-майсторски от различен, само че има разнообразни аргументи, заради които някой би бил непочтен.
Има хора, които крият дълбоки, тъмни секрети. Има и такива, които не желаят да нараняват възприятията на колегата, а някои просто изпитват тръпка от това да послъгват.
DirecTV интервюира 2000 участници в изследване, в което задачата е те да си признаят за благородните неистини, които са споделили в живота си, и да класират тежестта на лъжата по канара от едно до пет. Интересното е, че първите четири неистини са свързани със секса.

1. „ Аз съм на противозачатъчни “
Това е класирано на 4,52 по 5-степенна канара - най-тежката от всички изречени неистини. Хората евентуално не би трябвало да лъжат за това обаче, в случай че не желаят да се снабдят с нежелана бременност.

2. „ Не диря единствено секс “
С оценка 3.56 не е толкоз тежка, колкото първата, съгласно участниците. Но несъмнено може да докара до съществено сърцетуптене, в случай че не са деликатни.

3. „ Спал съм с еди-колко-си хора “
Изненадани сме, че това не е по-високо в скалата, а му е присъдено единствено 3,46. Рискът от полово излъчени заболявания самичък по себе си би трябвало да е задоволителен, с цел да трансформира тази неистина в възходящо безпокойствие.

4. „ Ти си първият човек, с който върша това “
При 3,23 по скалата това може да е една от тези неистини, които казвате, с цел да пощадите нечии усеща. Или да го накарате да се почувства специфичен и да повишите самочувствието му. Каквато и да е повода, нейното класиране споделя, че евентуално не би трябвало да лъжете за първия си път или за нещо, което ви се случва за първи път в секса.

Проучването открива също, че хората най-вече лъжат сътрудници, следвани от фамилията и приятелите.
Добрата вест? Само 10,78% от участниците са споделили, че са излъгали своите значими хора, а единствено 8,71% са излъгали родителите си.
Що се отнася до това кой лъже най-вече, двойките могат да се успокоят - изследването открива, че необвързаните хора лъжат най-вече.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР