Не всички връзки са перфектни и не всички отношения завършват

...
Не всички връзки са перфектни и не всички отношения завършват
Коментари Харесай

Внимавайте много, ако имате връзка с някой от тези зодии!

Не всички връзки са съвършени и не всички връзки приключват с марша на Менделсон!  Много хора са способни да простят на своите обичани, само че не всеки може да оцени сходно деяние. 

Понякога хората, които обичаме, ни причиняват непоносима болежка, само че даже и в този случай се опитваме да им извиним и да възстановяваме връзките си. Но неведнъж да спасиш любовта е просто невероятно, тъй като сътрудникът не стопира да си играе с доверието ти!

Мненията във връзка втория късмет са радикално разнообразни. Някои хора считат, че човек, който един път е предал обичания, не заслужава амнистия, до момента в който други са уверени, че всеки може да допусне неточност и всеки би трябвало да има право да получи втори късмет.

Астролозите настояват, че някои зодиакални знаци не знаят по какъв начин да се учат от грешките си и не престават да ги позволяват още веднъж и отново. И в този случай раздялата е най-хубавият излаз.  

Нека забележим какво споделят звездите по тематиката и да разберем представителите на кои зодиакални знаци заслужават втори късмет във връзката си. 

Овен

Всички знаем какъв брой упорити са представителите на зодия Овен. Тези хора са твърдоглави и вършат единствено това, което считат за уместно. Ето за какво, в случай че Овенът се е трансформирал или е направил някаква неприятна постъпка, го е направил изцяло умишлено, осъзнавайки доста добре какви ще бъдат следствията. Този човек ще го направи и идващия път, тъй като неговата житейска философия е такава.

Никога няма да можете да обвините Овена в невярност, даже в случай че го заварите с различен в леглото. Той постоянно ще откри опрощение, а най-после даже ще стартира да ви упреква, че сте го тласнали към невярност!

Телец

Под знака на зодия Телец се раждат извънредно съзнателни персони. Тези хора се влюбват един път и вечно и не желаят да нараняват никого. Ако въпреки всичко изневери или причини някаква друга болка, той дълго ще страда от угризения на съвестта и ще побърза да си признае измяната.

Ако Телецът случайно реши, че поради държанието си не е заслужен за обичания, сам ще заприказва за разлъка. Като цяло, на Телеца може да се даде втори късмет.  

Близнаци

Близнаците са най-непредсказуемите персони в целия Зодиак и по тази причина е доста мъчно да се каже сигурно дали подобен човек би трябвало да получи втори късмет. Всичко зависи от  това какъв брой дълбоки са възприятията, които този човек изпитва.Близнаците обичат разнообразието и по тази причина интригите за тях не са нещо извънредно. Но ако наистина са привързани към колегата си, може да им бъде простен даже и подобен грях. Да, и самите те с цялото си сърце ще го потвърдят на половинката си. Но в случай че сте случили на лекомислен Близнак, който мисли единствено за себе си, неговото дяволско отношение към вас в никакъв случай няма да се промени. На подобен човек е неефикасно да се прости! 

Рак

Раците са чувствителни персони, които проникват в обичания и се разтварят в него. А в това положение по принцип не мислят за невярност. Те доста държат на връзките си и по тази причина вършат всичко допустимо, с цел да не нарушат хармонията и да не изгубят фамилията си.

Единственото нещо, което би трябвало да знаете, е, че представителите на тази зодия са прекомерно податливи. Можете доста елементарно да им наложите волята си и да ги увлечете дотам, че да ги накарате да изгубят разсъдъка си. И в това положение Раците са способни на изменничество. След сходни безумства те изпитват голям позор и отсега нататък няма да създадат нищо сходно, по тази причина и несъмнено си коства да получат втори късмет.

Лъв

Лъвовете са прекомерно своеволни и не са привикнали да се отхвърлят от това, което желаят. Нищо чудно, че близките ги считат за егоисти. Представителите на този знак са сладострастници и им е извънредно мъчно да устоят на плътските удоволствия, даже да осъзнават, че по този начин ще наранят обичания си човек. 

В същото време, Лъвовете не са привикнали да се извиняват, даже и да ги заловен в невярност. Те единствено ще предложат на колегата си да одобри измяната като даденост и самичък да реши дали си заслужава да се помири с държанието им, или да постави завършек на връзката. Във всеки случай Лъвът няма да се промени. Щом го е направил веднъж, ще продължава да го прави! 

Дева

В живота на Девите би трябвало да царува цялостен ред. И всичко, което може да наруши този ред, в това число обидите, подценените възприятията, измяната и изневярата, за тях е повече от неприемливо. Затова представителите на този зодиакален знак, които са привикнали постоянно да управляват дейностите си, се стараят да не разрешават на сътрудниците си да се съмняват в тях.

Ако изневерят на обичания си човек, ще упрекват единствено себе си и ще създадат всичко, с цел да изкупят виновността си и да измолят амнистия. Девата е най-достойният зодиакален знак, който заслужава втори късмет.

Везни

По отношение на доверието и  вторият късмет, с Везните всичко е доста мъчно. Тези хора са отнасят с огромна обич към своите близки, стараят се да не ги наскърбяват и нараняват, само че в това време неудържимата им пристрастеност към скотски утехи непрекъснато ги тласка в непознатото легло.

Везните в никакъв случай няма да си признаят изневярата и даже да ги хванете в крачка, те ще си намерят хиляди извинения. И 10 шанса да им дадете, те в никакъв случай няма да се трансформират, тъй като пристрастеностите, които бушуват в тях, са доста по-силни от съзнанието им. Само вие можете да решите дали да се разделите с този човек вечно, или да го приемете подобен, какъвто е!

Скорпион

Създавайки семейство, буйните и буйни Скорпиони се трансформират във правилни сътрудници. Но те също са способни на изменничество, тъй като половите удоволствия са нещо, без което представителите на този знак не могат да живеят. Според тях флиртът и интимната непосредственост са най-хубавият метод да привлечеш вниманието към себе си.

Добре е да знаете, че постоянно ще ви се постанова да ги уличавате в изневери и по никакъв метод няма да можете да спрете похожденията им. Да дадете втори късмет на подобен човек е повече от неефикасно. Той доста бързо ще не помни обещанията си, въпреки че идващия път ще бъде допустимо най-внимателен, с цел да не дава аргументи за подозрения на половинката си. 

Стрелец

Стрелците се стараят да не предизвикват душевна болежка на обичания си, само че да се въздържат от изневери просто не е по силите им. Жаждата за флирт и пристрастеността от време на време ги превземат толкоз мощно, че даже и самите те не схващат по какъв начин са изневерили на обичания си. 

Стрелецът е принципен и почтен човек, който, откакто извърши нещо неприятно, незабавно си признава. Той ще бъде откровен в покаянието си, само че няма да може да гарантира, че занапред нататък повече няма да съобщи индивида до себе си.  Разбира се, допустимо е да му се даде втори късмет, само че няма никаква гаранция, че измяната няма да се повтори! 

Козирог

Представителите на този зодиакален знак са изцяло подобаващи за брак и семейство. Свързвайки живота си с индивида, който обичат, те ще му бъдат правилни и ще изискват същото отношение към себе си. В допълнение, в живота на Козирога сексът несъмнено не стои преди всичко, с помощта на което той елементарно съумява да управлява дейностите си. 

Ако Козирогът извърши изменничество, ще направи всичко допустимо сътрудникът му да не разбере за това. В случай, че истината въпреки всичко лъсне на бял свят, той ще изложи претекстовете си и ще се закълне, че ще се поправи. С две думи - на Козирозите може да се има доверие и несъмнено заслужават втори късмет. 

Водолей

Управляемите от Уран Водолеи са прекомерно непредсказуеми не единствено за близките. Те не постоянно си дават сметка за своите дейности и не знаят какво ще създадат в една или друга обстановка. Ето за какво, даже откакто е заречен тържествено, че няма да съобщи своите близки, Водолеят може елементарно да пристъпи клетвата си. 

Представителите на този зодиакален знак постоянно се разкайват за неприятните си действия, даже и да не го споделят на глас. Те в действителност заслужават втори късмет, въпреки че няма да могат да ви подсигуряват, че няма да ви предадат още веднъж. 

Риби

Риби са чувствителни създания, които винаги се слагат на мястото на съперника си и въз основа на това действат. Естествено, те не желаят да наранят своите близки и рядко изпадат в крайности, пресичайки линията на лоялността. Но и те биха могли да създадат нещо, което би заплашило бъдещето на връзката им.

Важно е да знаете, че след всяко предателство Рибите са измъчвани от големи скрупули на съвестта. Ако са прегрешили доста, те могат да решат, че не са почтени за колегата си.  На такива хора може да се даде втори късмет, те несъмнено го заслужават./  jenata.blitz.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР