Не всички връзки продължават дълго и щастливо и често много

...
Не всички връзки продължават дълго и щастливо и често много
Коментари Харесай

Открий истинската причина защо още сънуваш бившия си

Не всички връзки не престават дълго и щастливо и постоянно доста време след раздялата не можеш да спреш да сънуваш някогашния си. Има някои раздели, които са с ужасяващ край. Няма значение дали става дума за едностранно решение или за взаимна част от връзките. Много постоянно има надълбоко вкоренена болежка и мъка, откакто хората прекратят връзка.

В доста случаи единият или и двамата са склонни да се придържат към неразрешени проблеми от времето, прекарано дружно. Понякога това става на подсъзнателно равнище. Ако това е и твоят случай, идващите редове ще са ти потребни.

Ето и някои аргументи за какво към момента сънуваш някогашния си:

Имаш остатъчни усеща към него.

Едва ли си сюрпризирана, че съществуването на усеща към някогашния след раздялата е най-честата причина да го сънуваш. Може да не си признаваш, само че от време на време не може да контролираш това, което изпитваш, колкото и да ти се желае. Връзките постоянно са надълбоко вкопани вътре в сърцата ни. Логиката може да изисква да прекратите връзка, с цел да започнете нова. Но постоянно на сърцето ви може да отнеме доста повече време, с цел да обработи тази информация и да работи съгласно нея. Следователно е естествено да се държиш на остатъчни усеща, които те карат да мечтаеш за някогашния си подсъзнателно. Най-добрият път напред е да поговориш с него за всичко, което ви тревожи. Ако има нещо неизяснено, то би трябвало да се разиска. Така умишлено ще можеш да оставиш всичко зад тила си, с цел да си окажеш помощ да продължиш необременена.

Може да си го сънувала, тъй като търсиш финален край.

Има разнообразни типове сънища. Някои са безобидни, като това да си на среща на кафе с някогашния си. Ако обаче си се видяла да се жениш за него в съня си, нещата може да са по-сериозни. И все пак, не се опасявай от тези сънища. Те не значат безусловно, че искаш да се върнеш при него. Може би сте се разделили ненадейно, без той да ти даде време да обсъдите главната причина за раздялата. Или може би решението е твое, само че отново не сте си споделили всичко. Това просто значи, че евентуално търсиш привършване и сънуваш някогашния си, тъй като се напрягаш, че още не можеш изцяло да затвориш страницата.

Просто съвпадане.

И най-после, може да се окаже, че всичко е едно просто съвпадане и не би трябвало да се тревожиш ненужно. Може би в последно време си го видяла инцидентно и си се замислила за него още веднъж, което го е „ довело “ и в съня ти. Или пък просто си попаднала на някаква движимост, която ти е напомнила за него. Среща със остарял общ другар, който познава и двама ви, също може да е причина да сънуваш някогашния си. И това е изцяло обикновено, тъй че не се тормозете.

Не забравяйте, че въпреки сънищата са не са за занемаряване, от време на време не е нужно да търсите огромен смисъл в тях. По-важното е умишлено да изберете своя път напред с някого, на който в действителност можете да се доверите. Едва когато се освободите от оковите на предишното, ще сте подготвени да изживеете нова и буйна обич. А кой знае, може този човек да е по-близо, в сравнение с очаквате. Просто си дайте късмет да го срещнете.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР