Не всички мъже умеят да изразяват добре чувствата си, но

...
Не всички мъже умеят да изразяват добре чувствата си, но
Коментари Харесай

20 сигнала, с които той показва, че го привличаш

Не всички мъже умеят да показват добре възприятията си, само че сигналите на тялото им в никакъв случай не лъжат. Ако обектът ви на предпочитание изпитва усложнения с изразяването на по-специално отношение или просто се съмнявате дали сред вас съществува освен това от другарство, тази публикация евентуално ще ви помогне да решите алтернативата си.

Наблюдавайте маниерите, лицевите мускули, ръцете, пръстите на краката на събеседника ви, когато водите диалог - те действат безусловно като компас.  
 Пробвахме коректор №1 в Европа * Edna предлага Пробвахме коректор №1 в Европа*
Опитът ви в разчитането на невербалните знаци може да е извънредно потребен при ранен стадий от нова връзка, когато към момента не сте подготвени да зададете въпроса " В каква фаза са нашите връзки? " или " Колко сериози са желанията ти към мен? "

Вижте в нашата изложба кои сигнали недвусмислено демонстрират, че някой мъж си пада по вас.
 20 сигнала, с които той демонстрира, че го привличаш (без даже да го осъзнава)  20 сигнала, с които той демонстрира, че го привличаш (без даже да го осъзнава)  20 сигнала, с които той демонстрира, че го привличаш (без даже да го осъзнава)  20 сигнала, с които той демонстрира, че го привличаш (без даже да го осъзнава)
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР