Не винаги имаме възможност да си купуваме по-скъпа и премиална

...
Не винаги имаме възможност да си купуваме по-скъпа и премиална
Коментари Харесай

С тези 5 модни трика, винаги ще изглеждате ЛУКСОЗНО, независимо какво носите

Не постоянно имаме опция да си купуваме по-скъпа и премиална мода и в множеството случаи конфекциите наподобяват еднообразно във всички магазини. Така се оказва, че имаме едни и същи облекла освен в дрешника си, само че и с всички останали. 

И даже да не сме от тези дами които полудяват щом видят някоя друга дама със същата чанта или обувки като нашите, държим да сме постоянно малко по-различни и несъмнено да изглеждаме първокласно, даже и това да не е обвързвано с цената на облеклата ни. 

Вижте по какъв начин това се случва елементарно с няколко елементарни фешън трика!

Правило номер 1: Един цвят, доста нюанси

Тази композиция няма да бъде скучна, в случай че текстурата на тъканите е друга.

Когато комбинирате цветове, изключително естествени и естествени, единствено в границите на един колорит, там просто няма по какъв начин да сбъркате, изключително в случай че в средата постоянно има бяло. Монохромното разбъркване значи да употребявате един главен цвят и неговите разнообразни нюанси, за комплимент към него. 

Ако сакото ви е мрачно синьо, панталона може да бъде в ярък наследник пастелен цвят, а под сакото да облечете бяла риза или тениска. 

Правило номер 2: Противоположни цветове

Ахроматичните комбинации нормално са ужасно ефектни и красиви, единствено би трябвало да внимавате, тъй като и най-малката неточност може да ви трансформира от първокласна дама в дама, работеща в... цирка.

Най-важното нещо (както във всичко) е да имате мярка и да намирате салдото и да не прекалявате с размера и количеството на противоположните цветове, които избирате за типа си. Ако вашият костюм през днешния ден е в един избран главен цвят, дано противоположния му, който ще изберете да бъде открит по чантата ви, бижутата или даже ластика за коса, който употребявате.

Правило номер 3: Имайте мярка!

Ярките нюанси добавяйте в дребни дози и/или ги подчертавайте с елементи. Ако през днешния ден облеклата ви са напълно черни, бели или в други по-тъмни и неутрални цветове, прибавете дребни елементи по себе си, с цел да ги комплементирате - алено червило, алена чанта и червени обеци или шал. 
 Какво издава цветът на облеклата ви Какво издава цветът на облеклата ви
Всички имаме обичан цвят, който обичаме да носим. Но знаете ли, че цветът на облеклата ви, приказва доста за същността, настроението и емоци...

Претрупването на прекомерно доста разнообразни цветове трансформира елегантния тип в кичозен и колкото и да са скъпи и първокласни вашите облекла, това струпване ще убие положителния им тип.

Правило номер 4: Черно и Бяло

Всички знаем като предписание, че с бяло и черно няма по какъв начин да сбъркате, когато ги комбинирате също. И това в действителност е по този начин, рядко можете да развалите външния си тип, в случай че имате единствено два цвята и те са черно и бяло.

Работата е там обаче, че те доскучават и даже много постоянно се поглеждаме в огледалото и си споделяме: " Изглеждам като камериерка... "  

Това което можете да извършите постоянно, е да добавите ослепителен и пъстър миг във типа си, като да вземем за пример червен или зелен пуловер с бялата риза и черния панталон или мощно контрастни обувки, даже гръмък шал. 
 Модерни летни стилове – бъдете съвременни през 2021 Модерни летни стилове – бъдете съвременни през 2021
Лято 2021 ни е подготвило редица трендове, на които нито една жена не може да устои. Днес ще обърнем взор към електронния магазин на...

Те сами по себе си не би трябвало да са шарени, а по-скоро едноцветни, само че несъмнено, с това също може да се опитва и да бъдете свободни в " композициите " и творчеството си. 

Правило номер 5: Леки пастелни цветове

Винаги пастелните нюанси си вървят един на различен и е елементарно да ги съчетаваме посред им, а и както можем да забележим от доста известни дизайнери и техните марки и фешън сбирки, в последните години те се употребяват самоуверено и много постоянно. 

Тези цветове не се конкурират и бият между тях, а в това време постоянно стоят блестящо, изключително в случай че добавите разчупващ детайл с щампа или някой различен пъстър аксесоар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР