Не виждам нито човешка, нито каквато и да е друга

...
Не виждам нито човешка, нито каквато и да е друга
Коментари Харесай

Александър Николов: Не виждам причина да се притеснявам какво прави Слави

Не виждам нито човешка, нито каквато и да е друга причина, с цел да имам терзания какво прави Слави Трифонов. Това сподели в изявление за бТВ някогашният министър на енергетиката в кабинета " Петков " Александър Николов.
Прочетете още
Той разяснява и горещата тематика с газа за зимата и рецензиите на служебния кабинет, че им е била оставена просто една оферта за седем танкера с полутечен природен газ. Николов счете за непотребен вчерашния брифинг на наследника му. По думите му, това не е било належащо или най-малко неговият екип не е предприемал сходна стъпка даже при старта на войната и при предлагането на КЕВР за скок в цените. Според Николов, това носи единствено стрес, който е можело да се спести.

" Търг е странна формулировка на нещо, което е функционалност на сдружението, което си я извършва всеки божи ден. „ Булгаргаз са задължени да желаят конкурентни предложения и в случай че имат по-добра оферта, да я одобряват “, разяснява още ексминистърът.

„ Цялата оферта е стенографирана в решение на Министерски съвет. Представена е по метода на приемане. Опитвахме се да оставим задоволително варианти и разновидности за решение. Темата е политическа и се взима на равнище Министерски съвет. От 26 април, след дейностите на „ Газпром “ по отношение на България, доста бързо известихме Европейската комисия за обстановката в България и Полша. Когато има наложени наказания, в случай че Европа не съблюдава обещанието си, слага съответни страни в не изключително преференциална позиция. Запазването на позицията на България. След това стана ясно, че Европа ще държи едното си око леко затворено, с цел да може някои компании да внасят съветски газ. В последните няколко седмици „ Газпром “ потвърди дали е резистентен, или не като сътрудник, или е политически инструмент в ръката на някого “, разяснява още Николов и добави, че най-добре за България би било да има три различни доставчика.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР