Не трябва да се бърза с промяната на Конституцията. Темата

...
Не трябва да се бърза с промяната на Конституцията. Темата
Коментари Харесай

Как ВМРО приема идеята на Борисов за промени в Конституцията?

Не би трябвало да се бърза с смяната на Конституцията. Темата би трябвало да се разиска обширно. Това счита депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди. Пред Нова Тв той разяснява предложенията, стартирани от премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

"Основният закон споделя, че има най-малко два месеца да я обсъждаме. Това не е нещо, което би трябвало да се направи незабавно “, подсети Сиди.

Той е безапелационен, че няма смисъл да се вършат промени в главния закон на страната за понижаване на броя на депутатите. Такъв съгласно него би имало, в случай че се трансформират съществени текстове и положения в страната.

По думите му за по-голямата част от измененията, които министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г предлага, могат да се одобряват и от нормално Народно заседание. Сиди изясни, че от Вътрешна македонска революционна организация желаят президентът да има по-големи пълномощия.

Кадър: Нова Тв

"ВМРО сме за държавността. Когато избираме мажоритарно с милиони гласове, той би трябвало да има най-малко законодателна самодейност ", аргументира се той.

По думите му партията би отстъпила, в случай че част от техните оферти за смяна в Конституцията не се одобряват от съдружните сътрудници. Това би станало, в случай че те съумеят да ги убедят в своите тези.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР