Не те харесва вече. Не те обичаш вече. Сякаш пред

...
Не те харесва вече. Не те обичаш вече. Сякаш пред
Коментари Харесай

„Не те обичам вече!“ – Най-страшните думи за всяка жена

Не те харесва към този момент. Не те обичаш към този момент. Сякаш пред него стои жена, която му е толкоз безразлична. И не изпитва даже капка предпочитание да я допре. Целуне. Прегърне. Да я обича както преди го правеше. Всеки час. Всяка минута. Кога си отива любовта? И за какво тя напуща нашия живот от време на време? Как е допустимо възприятията да се изпарят толкоз незабелязано. Неочаквано. И да не остане нито диря от тях.

А се кълнеше в обич. И честност. И даде обещание, че ще е „ вечно тук “. С нея. Но уви – животът има други проекти за теб. За нея. За вас. И е време всеки да тръгне по своя път.

Но по какъв начин е допустимо да спреш да обичаш някого, просто ей по този начин. От нищото? За всяко нещо си има причина. Особено в любовта.

Ето по кое време спираш да обичаш твоя сътрудник

 

Когато тя е досадна и сериозна

Една от най-големите аргументи, заради които той може да спре да те обича е, когато се превърнеш в прекомерно досадна и сериозна. Може мъжете да са тихи и търпеливи, само че сходно държание би подразнило даже и най-търпеливия мъж на света.

Всяко нещо, което той прави го намираш за неверно. Никога не харесваш и не одобряваш неговите деяние. Винаги го критикуваш, даже и да се оправя добре.

Добре е понякога да се слагаме на мястото на нашия сътрудник и да се замислим, дали в случай че той се държи с нас по метода, по който ние го правиш, ще ни бъде ли прелестно. Пробвай.

Когато тя го кара да се усеща извънредно със себе си

Още една причина, която е и изцяло оправдана е, когато дамата кара мъжа да се усеща извънредно в кожата си. Как става по този начин? Това нормално се случва, когато непрекъснато тя му втълпява, че не е задоволително добър в това, което прави. Тогава, когато тя не стопира да му повтаря, че той не е заслужен за нея и че желае мъж с състояние, да вземем за пример. Тогава, когато тя го кара да се усеща като презрян и не стопира да го унижава. Да, и дамите са способни на това. Понякога.

Когато не изпитва никакво физическо привличане

Интимността поддържа любовта жива. И не би трябвало да се подценява, нито подценява нейната роля във връзката. Много постоянно неналичието на фамилиарност води до проблеми в връзките, отчуждаване един от различен и надлежно разлъка.

Една от най-честите аргументи, заради които той може да желае да скъса с теб е, тъй като към този момент не го привличаш физически. И тук не става въпрос единствено за смяна във външния тип, само че и доста други предпоставки, които въздействат на връзките ви и желанието за фамилиарност.

Може би нещо в държанието ти го е отблъснало от теб. Особено в случай че непрекъснато го критикуваш и обвиняваш за всичко. С времето, колкото и да е мощна любовта му, тя просто си отива от него. И е изцяло обикновено.

Липса на прочувствено привличане

Емоционалното привличане е също толкоз значимо, колкото и физическото. Но заради една или друга причина още веднъж се подценява, а последствията от това са пагубни за една връзка. Емоционалното привличане би трябвало да бъде част от всяка връзка и то наложително. Няма значение дали с половинката ти сте огромни романтици или не.

Когато за първи път се срещнахте, той те е намерил за вълнуваща: твоят смях, интелектът ти и метода, по който виждаше света са го омагьосали. Но не и през днешния ден

Ти го правиш толкоз трагичен с държанието си, а даже не осъзнаваш това. Но даже и да се опиташ да се промениш, това не значи, че възприятията му ще се върнат. Когато любовта си отиде един път, мъчно може да се върне и да е същата, нали?

Когато тя му приказва зад тила

Изключително противен миг е, когато схванеш, че твоята половинка е говорила неприятни неща зад тила ти. Да, може да го понесеш в случай че става въпрос за някой твой прочут, даже и другар. Пак е неприятно, само че да чуеш, че дамата, в която си влюбен приказва по твой адрес е мъчително и ненадейно. И това е сериозна причина, заради която той да се отдръпне от нея и повече в никакъв случай да не желае да я огледа.

Обвинения за невярност

Липсата на доверие унищожава постепенно и връзката и любовта. И да, неналичието на доверие води до разлъка. Ако непрекъснато го обвиняваш в невярност, само че обвиняванията ти не са подкрепени с обстоятелства и доказателства, това още повече го отблъсква от теб. Несигурността в самата теб те прави уязвима и те кара да изглеждаш жалко в неговите очи. Бъди по-уверена в себе си и имай повече доверие на колегата си. И помни, че въображението е най-големият зложелател на човек.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР