Не сте и чували за повечето, нали? Професионално редене на опашки Позицията

...
Не сте и чували за повечето, нали?
Професионално редене на опашки
Позицията
Коментари Харесай

Интересни професии, за които освен това плащат отлично

Не сте и чували за множеството, нали?

Професионално редене на опашки

Позицията на човек, който стои на опашка, вместо тези, които не желаят да отделят време и старания за това, към този момент е нещо от предишното, само че към момента съществува в някои западни страни, като Обединеното кралство. Там можете да спечелите към $24 на час от това.

Важното е търпението и физическата подготовка
Какъв тип обучение е належащо: няма значение.

Професионален прегръщач

Когато някой е печален и уединен, на помощ идват професионални прегръщачи, подготвени да прегърнат и поддържат всеки, който има потребност от това. В нашата ера на обществена изолираност тези експерти са изключително търсени, клиентите са подготвени да им заплащат до $60 дневно!

Важното е: откровена подготвеност за поддръжка на другия и подготвеност за непосредствен физически контакт
Какъв тип обучение е належащо: Психологическото обучение е съвършено.

Професионални оплаквачи

Професионалните опечалени въобще не са потънали в давност, те към момента се наемат да скърбят и плачат за умрелия на погребението. Можете да спечелите от това приблизително 35 $ на час.

Между другото, през днешния ден за тази работа се наемат освен дами, само че и мъже.
Важното е психическата подготвеност за работа в скръбна среда и основаване на тази среда
Какъв тип обучение е належащо: Няма значение, само че актьорското обучение може да е потребно.

Обръщач на пингвини

Една от най-редките специалности на Земята, която имат единствено няколко души. Специалистите работят тук-там, където живеят пингвини (по-специално на полярни станции в Антарктика), които също имат писти за самолети.
Същността на работата е елементарна – след политане и кацане на самолети те слагат пингвини на краката, които са били съборени от звукова вълна, и също по този начин следят тяхното здраве.
Какво има значение: Желание за работа в тежки условия и обич към животните.
Какъв тип обучение е належащо: с приоритет – ветеринарно обучение.

Професионален оправдаващ се (Япония)

В Страната на изгряващото слънце има специфична работа за извинения. Хората, работещи такава, са подготвени да се извинят на всеки от ваше име. Плащат им и това не е смешка!

Роднина чартърен

Миналата година в Китай се появи публична услуга за обезпечаване на наети другари и родственици. По принцип те се обръщат там преди женитба, рожден ден или различен празник, където „ би трябвало да има “ доста, доста хора – с цел да поддържат статус. Но импровизирано такива услуги се дават по целия свят и то от дълго време.

Хората живеят в мегаполиси и постоянно, когато пристигна време да провеждат фамилен празник, няма кого да поканят. Тогава те се обръщат към специфични организации, където елементарни хора са подготвени да играят ролята на техни родственици.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР