Не смятам да си подавам оставката, защото си върша работата.

...
Не смятам да си подавам оставката, защото си върша работата.
Коментари Харесай

Иван Гешев: Не смятам да си подавам оставката

Не считам да си депозирам оставката, тъй като си правя работата. Това съобщи през днешния ден в град Шивачево основният прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във, помолен да разяснява апела на президента и на протестиращите за неговата оставка.

Той бе в Шивачево във връзка профилирана интервенция против битовата престъпност и оголен случай на обезчестяване на стара жена от 19-годишен юноша.

Главният прокурор в Шивачево за жестокото нахлуване над стара жена: Срамота е!

"Ако ме харесват, това значи, че не си правя работата ", сподели обвинител номер 1.

"Работата ми е обвързвана с това да има правораздаване и правдивост. Това е в полза на българските жители ", добави Гешев.

Седми ден на митинги в София

Главният прокурор уточни, че все още има над 20 % спад на битовата престъпност, че фрапантно са намалели телефонните измами.

Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във изрече своята признателност за взаимната работа на полицията и чиновниците на реда, които са били подложени на огромно натоварване по време на изключителното състояние и в обезпечаването на публичния ред по време на митингите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР