"Не смятам, че трябва да бъдем толкова остри и толкова

...
"Не смятам, че трябва да бъдем толкова остри и толкова
Коментари Харесай

Цветанов: Премиерът бива подвеждан, искам да му помогна

"Не считам, че би трябвало да бъдем толкоз остри и толкоз ядосани за това, което се случва и се прави. Прогнозата, която съм дал 2 седмици преди изборната акция за локалните избори, се препокри 100%. ГЕРБ е печелившият в тези избори, само че със съществено оттегляне от регионалните центрове, тъй като 6 са изгубени.

БСП има съответният приръст, който те установяваха и той е реалност. И Движение за права и свободи бяха най-организираната партия, която си организираше изборите в смесените райони " Така ръководителят на Евро-антлантическия център за сигурност Цветан Цветанов разяснява резултатите от локалните избори пред Би Ти Ви.

"Има избран боязън в партията (ГЕРБ) и не всеки може да изрази своето мнение. Когато няма разговор, се получават такива резултати. Смятам, че министър председателят не би трябвало да се сърди, когато чува друго мнение. Аз желая да му оказа помощ в тази посока, тъй като бива подвеждан всекидневно от това, което му се оповестява ", изясни той.

"Ние сме като щрауса. Забиваме главата сив пясъка, само че проблемите остават. Ако министър председателят даде опция на постоянните членове да приказват, той няма да бъде подвеждан. Защото му се дават едни цифри и той споделя, да, само че в действителност те не са такива. Не би трябвало да се подвежда премиера ", уточни той.

Цветанов уточни, че самичък си е тръгнал от партията. "Това е формалният мотив, който беше открит, само че има и други аргументи, които ме накараха да го направя. Аз към момента съм редови член на партията. ", уточни той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР