Не сме вълшебници, но можем да помогнем на футбола ни!

...
Не сме вълшебници, но можем да помогнем на футбола ни!
Коментари Харесай

Мартин Петров: Не сме вълшебници, но можем да помогнем на нашия футбол

Не сме вълшебници, само че можем да помогнем на футбола ни! Това съобщи Мартин Петров в студиото на предаването " Тази заран " по bTV.

Със Стилиян Петров са част от екипа на Димитър Бербатов, който упорства за смяна отпред на БФС. Бившият нападател на " Манчестър Юнайтед " разгласи кандидатурата си за президент на централата, само че единствено ден по-късно Борислав Михайлов отдръпна оставката си и се завърна, с цел да довърши мандата си.

Според Мартин Петров ходът на тримата е " обсъждан дълго време ", до момента в който пристигна верният миг, с цел да излязат пред публиката.

" От срещите ни с хората в цялата страна се усещаше боязън измежду доста хора ", разяснява Мартин Петров.

" В последните години тези хора демонстрираха, че нещата не стават по този начин. В момента считаме, че можем да помогнем на футбола ни. Не сме вълшебници, знаем, че ще ни е мъчно. Дойде ни времето да помогнем. Омръзна ни да слушаме едни и същи изявленията какви проблеми имаме. ", добави някогашният футболист на " Атлетико " Мадрид.

" Клубовете изгубиха доверие към БФС и те самите желаят да свикат този конгрес. За 2018 година се сещам за прословутите кавги по какъв начин не допускаха Любо Пенев и другите кавги. И за тези конгреси чуваме по какъв начин се е гласувало, какво е правено с бюлетини. Просто не може да ни го проумее главата. Ние сме по-ново потомство и желаеме да внесем иновативности. Хората от футболния съюз желаят да си работят по остарелия метод ", сподели още Мартин Петров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР