Не сме изненадани от оставките. Те са закъснели. Има още

...
Не сме изненадани от оставките. Те са закъснели. Има още
Коментари Харесай

Реакция: БСП не се изненада от министерските оставки, поиска още 2 и заговори за предсрочни избори

Не сме сюрпризирани от оставките. Те са закъснели. Има още две основни ведомства, където оставките са за наложителни. Това съобщи на ексклузивен брифинг в централата на Българска социалистическа партия социалистът Кирил Добрев.

И добави, че поради избягалите пандизчии и проблемите в Агенцията по вписванията оставка би трябвало да подаде правосъдният министър Цецка Цачева, а Румен Порожанов – поради обстановката в Странджа.

Според него единственият излаз от политическата рецесия сега е оставка на цялото държавно управление.

" Камилите се сменят, керванът си върви и от 10 години този кортеж го води еднакъв човек на държавното управление! ", акцентира той.
„ Нашата политическа задача е свалянето на това ръководство. Колкото по-скоро има предварителни избори, толкоз по-добре сме изпълнили политическата си задача”, съобщи Добрев.

„ Ще подкрепим оставките на тримата министри, претендирали сме ги многократно”, съобщи сътрудника му Крум Зарков. Той обаче акцентира, че това, че тримата си потеглят, не е отговор на огромния въпрос ще има ли качествена смяна в политиката, която са водели.

В понеделник следва изключително съвещание на парламентарната група. Социалистите ще решат дали да внесат трети избор на съмнение към кабинета, стана ясно още по време на брифинга.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР