Не сме дискутирали да има нови, допълнителни ковид мерки. Сегашните

...
Не сме дискутирали да има нови, допълнителни ковид мерки. Сегашните
Коментари Харесай

Заместник на Фандъкова разкри ще попарят ли столичани с нови К-19 мерки

Не сме дискутирали да има нови, спомагателни коронавирус ограничения. Сегашните са задоволително смислени, с цел да лимитират разпространяването на болестта. Вече се фокусираме върху следенето на контрола. Това съобщи зам.-кметът на София Дончо Барбалов, който дава отговор за опазването на здравето.

Той е безапелационен, че все още не се планува да бъде налаган вечерен час.

"Децата от 5-6 клас ще имат неприсъствени занятия. Като родител желая децата да учат присъствено. Имам дете в седми и във втори клас. По-големите класове по-лесно се оправят с неприсъственото образование ", счита Барбалов.

"При по-малките е по-трудно. Затова до 4-и клас желаеме да се учи присъствено, а по-високите класове, които се оправят с технологиите, да се образоват неприсъствено ", посочи той.

" "Зелените коридори " откриха своето вярно решение. В избран времеви диапазон възрастните могат да пазарят, а могат да го сторят и, в случай че не се усещат застрашени и през останалият интервал от време ", сподели той.

"Не мога да приказвам за загуби на столицата. Има спад в приходите от градския превоз - с към 1/3. Това е естествено, тъй като от ден на ден компании работят отдалечено, а повече възпитаници не учат присъствено. Това не би трябвало да ни изненадва. За нас е значимо да се резервира дребният бизнес и работните места ", сподели той.

"Дискусиите за зелената и синя зона не са свързани с пандемията. Темите не заглъхват. Дискусията ще продължи и в идващите месеци ", безапелационен е заместникът на Фандъкова.

По думите му и в София има проблеми с медицинските лица, както във всички останали елементи на страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР