Не сме чупили пръсти на ученика, който хвърли снежна топка

...
Не сме чупили пръсти на ученика, който хвърли снежна топка
Коментари Харесай

Заподозрените за побой над ученик: Не сме му чупили пръсти, ударихме му 2 шамара - Общество

Не сме чупили пръсти на ученика, който хвърли снежна топка по колата ни. При нас се возеше малко дете, което доста се уплаши. Кривнах кормилото, изплашен от удара, добре, че нямаше други коли и не стана злополука.  

Това споделя 26-годишният Цветомир от Етрополе, който дружно с брат си Пламен бе посочен за причинител на побой над осмокласник. Двама мъже - на 20 и 26 годин, са откакто са пребили възпитаник поради хвърлена снежна топка по автомобил в Етрополе, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в София през вчерашния ден. 

По думите на Цветомир той спрял колата и видял по какъв начин две момчета тичат в противоположна посока. „ Веднага обърнах колата и ги настигнах. Попитах ги какво се случва, а единият замахна все едно ще ме удря и сподели, че се бил пошегувал ”. Брат му Пламен псочи, че до момента в който бягал, осмокласникът паднал. Той допусна по Нова тв, че точно тогава момчето е счупило пръстите на ръката си.

„ Пострадалото момче е разказало пред педагогическия консултант в учебното заведение, че връщайки се с другар от хранителен магазин са се замеряли със снежни топки. Една от тях е блъснала колата. Младежът споделил, че има мощна болежка в лявата ръка. Свързах се с болничното заведение и с Министерство на вътрешните работи, с цел да може да бъде изработен обзор и да се откри какво се е случило. Ръката на момчето е гипсирана – двата пръста – четвърти и пети са с по една счупена фаланга ”, описа Мила Манчева, шеф на СОУ " Христо Ясенов " в града.

Тя акцентира, че ученикът ѝ е споделил, че не е предизвикал с нищо експанзията. „ Неговият прецизен роман беше „ Ритаха ме с ботуши. Бяха с анорак с качулки. Не можах да видя кои са. Не видях и колата, тъй като се уплаших ”. 

Двамата младежи, които са обвинени за побоя, изрично отхвърлиха да са били маскирани или да са ритали пострадалия. Те акцентират, че на мястото има камери и се вижда всичко.

Единствено два шамара му ударих, безапелационен е Цветомир. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР