Не се впускайте да давате обяснения на всеки и да

...
Не се впускайте да давате обяснения на всеки и да
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 6 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Не се впускайте да давате пояснения на всеки и да обяснявате философията на нещата, просто запретнете ръкави и действайте.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Всички околни ще ви се костват прекомерно лекомислени и бездейни. Не се опитвайте да съдите хората, а се концентрирайте върху вашите си отговорности. Днес не е ден за шумни прояви, най-добре останете уединено с мислите си (ако ви позволят).

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес е ден за диалози, разисквания, настоятелен срещи. За не обременените със служебни задания е подобаващ ден да затвърдят връзките си с представител на противоположния пол и даже да подхващат решителни дейности.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Най-добре ще се чувствате в случай че сте измежду другари или работите с хора, които са ви симпатични. Днес ще имате предпочитание да флиртувате с всеки представител на противоположния пол, който срещнете, само че не давайте мотиви за злословия.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще имате някои парични проблеми, само че те елементарно ще се разрешат. Добре е да помислите за нов източник на приходи. Като цяло и днешният ден ще е обвързван с някои фамилни отговорности, само че няма по какъв начин би трябвало да дадете своя принос за благоденствието на семейството.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще ви се желае да похарчите малко пари за децата си, само че бъдете деликатни да не ви пробутат някое менте. Иначе денят си тече по нормалното русло. В домашната конюнктура ще се чувствате най-спокойно.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес се представяте в цялото и величие. Е, допустимо е да драматизирате малко повече, в сравнение с е нужно, само че това е част от чара ви. Може би ще ви се желае да си купите нещо по-специално за самите вас. Не бъдете прекомерно ларж, в случай че не се постанова.Продавачите небрежно ще ви преценяват и може да ви оскубят уместно.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще сте като фурии в работата. Не се сърдете на тези, които не демонстрират толкоз отговорно отношение, те са се поддали на галактическия повод за развлечения. А вие е добре да обърнете по-сериозно внимание на болките, които се обаждат.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес ще имате предпочитание за празници и развлечения, само че не пропускайте най-малко да си запишете концепциите, които ви минават през главата. Музите ви посещават през днешния ден, тъй че ги послушайте преди да ги заведете на спектакъл или на безценен ресторант.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Можете да се деянията в целия си искра, изключително в случай че се постанова да представяте някакъв нов артикул или да демонстрирате качествата на услугите, които оферирате. Способни сте да омаете всекиго, тъй че не си губете времето в шляене, а действайте.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Толкова доста работа имате, че въобще няма да ви е до смешки и закачки. Е, дайте си малко време за разформироване, работата може да изчака. Не се подтискайте от късите периоди, а потърсете помощници, няма да ви упрекнат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР