Не се страхувам от вас и ви почвам!“ – така

...
Не се страхувам от вас и ви почвам!“ – така
Коментари Харесай

Последният мохикан, отлъчен от Холивуд заради това, че е републиканец 


„ Не се опасявам от вас и ви започвам! “ – по този начин огромният американски артист Джеймс Уудс се обърна към президента Джо Байдън и Демократическата партия откакто се разбра, че те са натискали предходното управление на „ Туитър “ да го цензурира, а тези чинно са изпълнявали. Уудс е безусловно единственото огромно холивудско име, което намерено подлага на критика властта в Съединени американски щати. А в този момент новият притежател на „ Туитър “ Илон Мъск разкри по какъв начин екипът на Байдън и партията му са желали Джеймс да бъде заглушаван като в някаква тоталитарна тирания.

„ От шест години съм цел на тези хора. Те унищожиха кариерата ми, унищожиха и вярата ми в моята страна. Страната, която фамилията ми е защитавало още от Американската гражданска война. Правителството на Съединени американски щати непосредствено е наредило на частна обществена мрежа да ме цензурира. Да вземе свободното ми слово и да го хвърли в канавката. Но в този момент те би трябвало да се опасяват от един американец, който не се бои от тях. Тези корумпирани, гнусни вредители ще си го получат. Джо Байдън и всички плъхове, които работят за Националния комитет на Демократическата партия, смазали моята тирада – желая да ви кажа, че пристигам за вас! “, с тази избухлива тирада Уудс се включи в най-гледаното американско политическо предаване при Тъкър Карлсън във „ Фокс “ и даде обещание да съди политиците, виновни за цензурата.

На 75 години Джеймс Уудс е в топ форма и постоянно влиза в заглавията с острата си рецензия против Демократическата партия и ляволибералната идеологическа тирания в Холивуд. Заради откритата му и артикулирана позиция против властническата културна надмощие на американските леви, той е считан за един от последните бунтари в американското кино. Множество прогресивни деятели водят систематична акция по оклеветяване и демонизиране на Уудс, а задачата беше той да бъде дефинитивно неразрешен от главната си платформа – обществената мрежа „ Туитър “, където има близо три милиона почитатели. Сега Илон Мъск дава вяра за връщане на свободното слово в тази платформа, а Уудс още веднъж е деен и твърдо решен да се разправи с властващите либерали, които самичък дефинира като „ фашисти “.

Още през 2013 година Джеймс Уудс разгласи, че най-вероятно в никакъв случай повече няма да бъде позволен да работи в Холивуд поради сериозната му позиция по отношение на президентската администрация на Барак Обама. По това време Холивуд и развлекателната промишленост като цяло се бяха трансформирали в нещо като храм на обожанието към Обама, в профил приличаха на набожен фетиш или фракция. В този пейзаж Джеймс Уудс – един от най-образованите, интелигентни и реторически способни артисти – се очерта като бодил в очите на промишлеността и заживя като културен отстъпник. Днес той към момента получава функции в някои телевизионни продукции, само че като за реализатор от неговия диаметър е съмнително по какъв начин няма огромни оферти за функции в влиятелни игрални филми.

Своеобразното заточение на Уудс съответства с най-острите му рецензии към Обама, Хилъри Клинтън и леволибералната ориентировка на шоубизнеса. Няма подозрение, че неуместните политически позиции са повлияли на кариерното му развиване. След избора на Доналд Тръмп за 45-ия президент на Съединени американски щати Уудс поддържа някои от концепциите на новата администрация и продължи да разобличава лицемерието, двойните стандарти и лъжите на пристрастните мейнстрийм медии, общественици и политици. А в този момент е единствената кино звезда с открита позиция против Байдън и неговата администрация.

Но на този стадий от живота си Уудс към този момент е решил, че няма потребност да се подмазва на леволибералната обстановка в Холивуд и явно е предпочел да се показва свободно. Кариерата му приказва задоволително добре за неговите качества. Той е един от най-качествените артисти в американското кино през 80-те и 90-те години със мощни централни функции в изключителни филми като „ Имало едно време в Америка ” на Серджо Леоне, „ Видеодрум ” на Дейвид Кроненбърг и “Салвадор ” на Оливър Стоун.

trud.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР