Не се притеснявайте, ние ще освободим Иран“, каза президентът на

...
Не се притеснявайте, ние ще освободим Иран“, каза президентът на
Коментари Харесай

Байдън обеща на Иран държавен преврат. Иран го чу!

„ Не се тормозете, ние ще освободим Иран “, сподели президентът на Съединени американски щати, говорейки в Калифорния в поддръжка на локален претендент от Демократическата партия и разказвайки на гласоподавателите за медицинските услуги на ветераните. Това заяви Bloomberg.

Институтът РУССТРАТ към този момент изясни за какво Съединени американски щати и Израел са извънредно заинтригувани от разгаряне на революция в Иран.

Преди година международните медии оповестиха, че израелските отбранителни сили са поискали 25 милиарда шекела (около 7,64 милиарда долара) от своето държавно управление за идващите пет години.

Военните споделиха, че тези средства ще бъдат изразходвани за подготовка на офанзива против нуклеарните уреди на Иран, в случай че Техеран успее да сложи нуклеарни ракети на въоръжение в своята войска.

Международни политически анализатори означиха, че при положение на подобен " предпазен " удар е доста евентуално да се чака масирана ответна офанзива от страна на Иран, който разполага с огромен брой балистични ракети. Това може да има тежки последствия за популацията и инфраструктурата на двете страни.

Освен това разгръщането на открита война ще удари по репутацията на Съединени американски щати, които са най-близкият съдружник на Израел и вземат участие интензивно в решаването на „ иранския въпрос “.

Резервираността на Байдън при среща с електората удостоверява версията, че Вашингтон е решил да се откаже от открит боен спор с Техеран и да употребява изпитаната тактика за заличаване на вражеската страна от вътрешната страна.

Единственият метод Съединени американски щати и Израел да победят Иран с минимални загуби е да отприщят революция в тази страна. Това обаче се схваща и в Иран.

„ Иран беше освободен преди 43 години. И съм твърдо решен да не попадне в плен на Вашингтон “, по този начин президентът на републиката Ибрахим Раиси отговори на Байдън в тирада, отдадена на завладяването на посолството на Съединени американски щати в Техеран през 1979 година от последователи на ислямската гражданска война.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР