Не се очаква специалният прокурор Робърт Хър да повдигне обвинение

...
Не се очаква специалният прокурор Робърт Хър да повдигне обвинение
Коментари Харесай

„Уау!“: Тръмп се обучава, след като хленчи, че Байдън няма да бъде изправен пред обвинения за класифицирани документи

Не се чака специфичният прокурор Робърт Хър да повдигне обвиняване против никого в следствието си за погрешно боравене с класифицирани документи на две места, свързани с Президентът Джо Байдън, споделиха пред CNN двама източника, близки до следствието. Хър и неговият екип изготвят обстоен отчет за едногодишното следствие, което се чака да бъде сериозно към Байдън и неговия екип за тяхното боравене с чувствителни материали и да навлиза в обширни детайлности по отношение на констатациите на специфичния прокурор. Разследващите от екипа на Хър са уведомили други чиновници на Министерството на правораздаването, че се стремят да завършат отчета до края на годината, само че този график може да се промени.

Бившият президент Доналд Тръмп се разгневи в обществените медии, откакто научи за Репортаж на CNN, който оплаква хипотетичен двоен стандарт. „ УАУ! ФАЛШИВИ НОВИНИ CNN, ЧРЕЗ ИЗТИЧАНЕ ОТ ДЕПАРТАМЕНТА НА НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА, ТОКУ-ЩО СЪОБЩИ, ЧЕ НЯМА ДА БЪДАТ ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ Пожарна охрана (МНОГО ПО-ГОЛЯМО ОТ МОЯ!!!) СЛУЧАЙ С КРИВИТЕ ДОКУМЕНТИ НА ДЖО БАЙДЪН. НИЕ ЖИВЕЕМ В МНОГО КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА! " той написа в Truth Social в петък сутринта.

Бившият прокурор на Съединени американски щати Джойс Ванс отбелязва обаче, че казусът на Байдън – и този на някогашния вицепрезидент Майк Пенс, който също беше разследван за погрешно боравене с класифицирани документи, само че остана невредим  – са доста друг от този на Тръмп. „ На Тръмп беше дадена всяка опция да върне документите, откакто Националният списък разбра, че липсват. Байдън и Пенс сами рапортуваха “, написа Ванс в X/Twitter. „ Най-големият проблем за Тръмп е неговата дълга история на опити да задържи документи, когато е пожелан, даже свикан, за тях. “

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР