Не се меся в независими организации. Това коментира пред журналисти

...
Не се меся в независими организации. Това коментира пред журналисти
Коментари Харесай

Нямаме отношение към КЕВР, не се меся, отсече Борисов

Не се меся в самостоятелни организации. Това разяснява пред публицисти в Брюксел министър-председателят Бойко Борисов във връзка желаната от Българска социалистическа партия оставка на ръководителя на КЕВР Иван Иванов.

Борисов напомни, че Иван Иванов беше народен представител от ДСБ - партията на Иван Костов. Затова и по думите на Борисов той е определен, когато преди години се е решавало да е самостоятелен регулатора.

" Той би трябвало да е подобен. Дали ще е Иван Иванов или " х " или от Българска социалистическа партия, само че на всеки ръководещ му би трябвало самостоятелен регулатор ", уточни Борисов.

По никакъв метод към КЕВР сега ние нямаме отношение ", отсече министър председателят и добави, че комисията фактически в лицето на Иван Иванов е самостоятелна организация.
" Ако не го харесват, да оферират в Народното събрание, да търсим решение, само че когато дадат сметките КЕВР, всички би трябвало да ги одобряваме, тъй като това е самостоятелен орган ", сподели още Бойко Борисов.

С думите си Борисов сподели, че и той чака покачване на цените, защото няма по какъв начин да се вдигне на целия свят природния газ, а в България да поевтинее, откакто нямаме рандеман.

" Как да се резервира цената ", попита реторично министър председателят. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР