Не се бях отказала, но се нуждаех от време, за

...
Не се бях отказала, но се нуждаех от време, за
Коментари Харесай

Серина Уилямс: Бях сигурна, че няма да се откажа, но не знаех кога ще се върна на корта

" Не се бях отказала, само че се нуждаех от време, с цел да се възстановя физически, ментално. Честно казано нямах проекти да спирам, само че не знаех по кое време ще мога да се завърна на корта. Нито имах визия по какъв начин ще се случи това ", сподели пред кореспонденти Уилямс, която е седемкратна победителка на " Уимбълдън ".

Едногодишното неявяване смъкна Уилямс до 1204-то място в международната класация и тя получи право да играе в главната скица на шампионата в " Ол Инглънд Клъб " с " уайлд кард ". През отминаващата седмица американката игра на двойки на шампионата в Ийстборн, където взе присъединяване в два мача, преди партньорката и Онс Жабюр да се контузи.

" Уимбълдън " е отлично място и упражнявах, с цел да дойда тук. Знаех, че би трябвало да играя в Ийстборн, само че не бях подготвена да вземам участие на сингъл. Трябваше да играя на двойки и да видя по какъв начин се усещам. Но несъмнено можех да се пусна и на сингъл, тъй като на двойки всичко бе чудесно. Чувствах се по-подготвена, в сравнение с смятах през последните месеци. Изненадах се от себе си, само че това ми разреши да се любувам на играта. Харесва ми, че още веднъж имам опция да бъда на корта ", добави американката.

Уилямс, която в първия кръг на " Уимбълдън " ще играе с французойката Армони Тан, разкри, че 2021 година е била доста тежка за нея поради травмите.

" Миналата година беше мъчно. Скъсах бедрен мускул. Не мисля, че има някой, който желае да му се случи това. Целият ми опит с тази травма беше противен. Опитах се просто да добутам до Нова година, само че когато тя пристигна, видях, че не съм подготвена и би трябвало да си дам време за възобновяване и отмора. Контузията ми беше неприятна и не изпитвах наслада от нищо ", приключи опитната тенисистка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР