“Не се безпокойте, няма да има ситуация, в която ние

...
“Не се безпокойте, няма да има ситуация, в която ние
Коментари Харесай

Христо Иванов: Няма да има ситуация да сме редом със силите на статуквото

“Не се безпокойте, няма да има обстановка, в която ние да се окажем паралелно със силите на статуквото, тъй като нашата стратегия е нетърпима за тях”, съобщи в предаването “Още от деня” по Българска национална телевизия съпредседателят на “Демократична България” и лидер на листите в столичния 25 МИР и в Пловдив Христо Иванов.

Съпредседателят на Демократична България добави, че на тези избори обединяването се явява с извънредно амбициозна стратегия за възобновяване на правовия ред и рационализация на страната.

“Светът се трансформира, коронавирус единствено ще ускори тази смяна. Страните, които бързо се приспособяват към софтуерните гърмежи, ще тръгнат напред. Онези, които не се приспособяват, ще се трансфорат в новите парии”, сподели той. Като цели уточни прекъсването на кражбите и корупционните откати, налагането на правов ред, тъй че законът да важи за всички и вложенията в обучение.

“Част от измененията, които предвиждаме, е въвеждане на електронно ръководство. Планираме в границите на 3 години да понижим административното задължение за жителите със 70%. Това е гражданска война - 70% по-малко мотане, 70% по-малко разправии по гишета”, сподели Иванов.

“Нашите съдружници са българските жители. Те са тези, които вземат решение кого да излъчат. Ако българските жители останат да гледат в профил, ще получат още от същото. Ако излязат всеобщо да гласоподават, никой не може да предскаже по какъв начин ще наподобява идващият парламент”, убеден е Христо Иванов.

Той дефинира отхвърли на ЦИК да допусне самостоятелен одит на машините за изборите като спор на ползи. Припомняме, че ЦИК се стимулира, че щом специалистите за одита ще бъдат предавани от партиите и обединенията участници във вота на 4 април, то те не са самостоятелни.

“Съставът на ЦИК също е излъчен от представители на партиите, с цел да може всички да са сигурни, че процесът е почтен. Техният мотив е неуместен. Абсурден е и самият отвод от самостоятелен одит на машините. Това е нова технология, въвеждането ѝ трябваше да е транспарантно намерено, да включва всички участници”, сподели още Иванов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР