Не само зодията и асцендентът, но и денят, в който

...
Не само зодията и асцендентът, но и денят, в който
Коментари Харесай

Денят, в който сте родени, разкрива много за вас

Не единствено зодията и асцендентът, само че и денят, в който сте родени, предопределя ориста ви и приказва доста за характера ви. Ако желаете да разгадаете какъв е индивидът до вас или да се самоопознаете по-добре, да надникнете надълбоко в същността си и да достигнете до скритите си мощни и слаби черти, проверете деня си на раждане.

Какви хора са родените във всеки един ден от седмицата?
Строго неразрешено: Какво не би трябвало да вършиме на рождения си ден?
Магове, ясновидци и доста други хора в действителност имат вяра в свещения смисъл на деня, в който човек е роден. И ние не вършим изключение. Наме...
Прочети повече
Понеделник е денят под контрола на Луната. Родените през този ден са прочувствени, като страстите им се менят постоянно по този начин, както етапите на Луната. Щастливи са и се усещат мощни,  непоколебими и способни да реализират всичко, в случай че имат благополучен брак, правилни другари и семейство, което ги обича. Те са всичко за тях – и тяхна опора, и мощ, и подтик в живота за нанагорнище на върхове и реализиране на задачите. Луната, която съгласно астрологията е дом на майчинството, прави хората, родени в понеделник, майчински настроени към по-слабите, грижовни и чувствителни.

Вторник е денят на Марс (Марс или Арес е и богът на войната) и хората, родени в този ден, са с бойна натура, темпераментни, решителни, безотказни. Влизат в борби за реализиране на задачите си и не одобряват „ не “ за отговор или загуби. Езикът им е изострен, само че обективен, дейностите – право в задачата, решенията – в името на успеха. Избухливи, постоянно изнервени, само че извънредно обективни – те са бойци в същинския смисъл на тази дума.

Сряда е денят на Меркурий и хората, родени в този ден, са положителни в областта на финансите. Мечтатели, пътешественици, обожаващи да пътуват, те са многопластови, отзивчиви и постигащи задачите си някак инцидентно, на шанс и без да се трудят за тях. Меркурий е римският господ на търговията, пътуванията и науката, което изяснява за какво тези хора са надарени с разсъдък и сладкодумство и с лекост ръководят другите да реализират задачите им, без самите те да поставят труд.

Четвъртък е денят на Юпитер и хората, родени в този ден, имат възприятие за комизъм, изобилен оптимизъм, безотказен блян към независимост и самостоятелност във всяко едно отношение. Не очаквайте от тези хора елементарно и бързо да свият гнездо и да се открият. Те постоянно пътуват и смятат, че животът е живот, когато е на път и когато е изтъкан от самостоятелност.
Денят на раждане дефинира ориста и шанса ни – ето по какъв начин
Всеки се появява на този свят със собствен личен шанс, бил той повече или по-малко. Истината е, че денят на раждане значително о...
Прочети повече
Петък е денят на Венера, която прави хората, родени в този ден, харизматични, сантиментални, артистични, от време на време обичащи себе си до егоизъм. Родените в петък постоянно живеят в собствен свят – на фантазиите, надалеч от действителността. Виждат чашата постоянно на половина цялостна и гледат на света оптимистично и през розови очила. Духът им е артистичен и са извънредно занимателни спътници в живота.

Събота е денят на Сатурн, който носи на родените в този ден разумност и деловитост. Тези хора са консервативни, зрели прочувствено, без значение от възрастта им, работят рационално и премислено и постоянно възнамеряват живота си години напред. Стабилността и известността им носят успокоение и благополучие.

Неделя е денят на Слънцето и хората, родени в този ден, са просто щастливи. Харизмата им е завладяваща, пътищата пред тях – отворени, а ангелът им бди над тях и съпровожда всяка тяхна стъпка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР