Не само с мъж, а и с доведена 14-годишна дъщеря,

...
Не само с мъж, а и с доведена 14-годишна дъщеря,
Коментари Харесай

ПОТВЪРДЕНО: Натали Трифонова в сериозна връзка с шампиона Мартин Чой!

Не единствено с мъж, а и с доведена 14-годишна щерка, се снабди Натали Трифонова. Синоптичката бръмчалка, за която се приказва, че е топлила много легла, все на заможни нашенци, се е кротнала в обятията на 40-годишния играч по мотоциклетизъм.

Двамата са посрещнали дружно Нова година в прочут столичен пиано бар, а за рождения ден на Трифонова, са били в Рим. Според близки до нея хора, тя е доста влюбена и към този момент крои проекти за бъдещето с Чой. Но дали е осведомена добре с обстоятелствата към него, с предишното му, с задълженията и пороците му...

Ще стартираме от последното, тъй като то е повода за неприятното му финансово положение. Оказа се, че Мартин Чой има огромен проблем с две неща - слабостта си към хазарта и лудото увлечение към дамите. Найс, а?!

В момента той разполага единствено с жилището си в Банишора, който обаче е заложил против сумата от 20 000 лв., тъй като борчовете му са в действителност доста и му е непостижимо да ги изплаща.

Вместо да се стегне обаче, той нямал желание да спре с харчовете, а продължавал да играе, да си купува скъпи мотори, да пътува. Очевидно всичко това е завъртяло главата на Наталито, която непретенциозен финансово мъж не признава и тя има вяра, че Чой ще й обезпечи парадайса. Дали?!

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: синоптичка Натали Трифонова мартин чой мотоциклетизъм шампион Рим пиано бар Натали Трифонова и Мартин Чой

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР