Не само изящната красота е това, по което си приличат

...
Не само изящната красота е това, по което си приличат
Коментари Харесай

Диляна Попова по стъпките на Анджелина Джоли

Не единствено изящната хубост е това, по което си наподобяват световноизвестната актриса Анджелина Джоли и най-успешният роден модел Диляна Попова . Нито пък усетът на Асен Блатечки , който преди години призна, че Анджелина е най-красивата жена в света.

Милосърдието и загрижеността към африканските деца се оказа още нещо, което приближава родната красавица до надарената актриса. От няколко дни обичаната на Асен Блатечки е в Африка. С Диляна е и синът й Борил и компания от близки другари. От споделените моменти в обществените мрежи се вижда, че Диляна не е просто на следващата екзотична отмора, а се е присъединила и в благотворителна задача. Моделката и околните й посетиха учебно заведение в Африка, където раздадоха на децата книжки и комплекти флумастери за изобразяване, написа " България Днес ".

Неотлъчно до моделката актриса е и дребният Борил, облечен в учебна униформа, която носят локалните деца. Малчуганите са щастливи от даровете, а Попова споделя, че не е виждала по-смирени и щастливи хора от тях.
Актрисата Анджелина Джоли също е известна с редицата начинания, в които се включва за помощ за децата в Африка тяхното изхранване и обучение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР