Не само годината на раждане, но и последната цифра от

...
Не само годината на раждане, но и последната цифра от
Коментари Харесай

Последната цифра от годината на раждане разкрива каква ще бъде съдбата ни

Не единствено годината на раждане, само че и последната цифра от нея е изключително значима. Тя е покровителствана от един от петте съществени детайла, които дефинират значимите моменти в ориста ни.
Според античния китайски календар, от който се управлява източният  , петте съществени детайла са дърво, огън, земя, въздух, вода. Ето какво разкрива последната цифра от годината ни на раждане.
Земя - последна цифра от годината на раждане 8 и 9
Хората от земната буря са надеждни и търпеливи. Те имат доста упоритости и са идеалисти.
Тези персони вземат решение проблемите си поетапно и с трезва глава. Земните хора са в положителни връзки с парите. Те са в положение да видят доста неща от позиция на тяхната вероятност. Те са сдържани в страстите си, само че в същото време желаят да бъдат обичани. Земните хора също по този начин те са жестоки и инатливи. 
Огън - последна цифра от годината на раждане 6 и 7
Огнените хора постоянно са гладни за завършения и в никакъв случай не отхвърлят да от желанието си да изследват непознатото. Те са доста дейни и енергични персони с качествата на отлични водачи, обичат да се състезават и да печелят. Хората на Огъня по предписание са привлекателни и не понасят самотата. Основните им дефекти са свързани с тяхната настъпателност и несъразмерен блян към реализиране на задачите.
Дърво - последна цифра от годината на раждане 4 и 5
Тези хора са доста великодушни. Те се придържат към своите правила на етично държание, обичат да изследват света и да проучват информацията.
Те са работливи и постоянно търсят нещо, което да създадат за себе си, стремят се да бъдат непрекъснато заети и имат вяра, че работата е най-хубавия метод за потребление на техните сили.
Техен минус е, че се заемат с повече задания, в сравнение с могат да се оправят.
 Късметлийските цифри на всяка зодия Късметлийските цифри на всяка зодия
Много постоянно се случва астрологията и номерологията да вървят ръка за ръка, макар че двете науки се занимават с проучването на абсолю...
Вода - последна цифра от годината на раждане 2 и 3
Тези хора са умни и изобретателни. Те имат съвършени отзивчиви умения и могат да бъдат доста безапелационни. Но могат да бъдат потайни и неискрени. Трябва да се научат на самообладание.
Метал - последна цифра от годината на раждане 0 и 1
„ Металните “ хора са доста упорити, самостоятелни и независими, което се дължи на мощната мощ на характера им. Те обичат себе си, само че също по този начин знаят по какъв начин да се грижат за другите. 
Сред минусите на " металните " хора може да се означи тяхната периодическа импулсивност. Съзнателно или подсъзнателно, всички те имат непреодолима жадност за разкош, пари и власт. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР