Не съм запознат с детайлите по случая в болница Лозенец,

...
Не съм запознат с детайлите по случая в болница Лозенец,
Коментари Харесай

Мангъров за болница Лозенец: Ако човек има стабилен гръб, може да прави каквото си иска

„ Не съм осведомен с детайлите по случая в болница „ Лозенец ", тъй като до преди няколко дни нямаше никаква информация. Проф. Любомир Спасов беше мой студент. Мечтата на всеки началник на държавна болница е да се държи като началник на частна такава. Контрол няма и в случай че човек има постоянен тил, може да прави каквото си желае, до момента в който не го заловен ". Това съобщи пред Нова телевизия доцент Атанас Мангъров.
В края на седмица служебният министър изнесе данни за злоупотреби и противозаконни трансплантации в лечебното заведение. В тази връзка управлението на „ Лозенец " беше освободено.
Той разяснява и би трябвало ли да се сътвори нов действен щаб.
 Мангъров: Новият здравен министър би трябвало да анулира безумните ограничения Мангъров: Новият здравен министър би трябвало да анулира безумните ограничения
Най-доброто, което може да направи новият здравен министър, е да анулира безумните ограничения и хората да се върнат към естествения си метод на...
„ Винаги съм казвал, че от този щаб няма потребност. Създаваше се ненужна суматоха. Случаите понижават, тъй като една сериозна част от популацията се е срещнала към този момент с вируса ”, разясни доцентът.
Мангъров направи коментар и по отношение на новината, че няма да участва в листите на АБВ.
„ Никога не съм се натискал да бъда политическо лице. Влязох в листата на АБВ, тъй като ме поканиха. Споделяхме сходни визии ”, съобщи докторът.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР