Не съм за 20 лева. Влязох в бензиностанцията, купих си

...
Не съм за 20 лева. Влязох в бензиностанцията, купих си
Коментари Харесай

Панайот проговори за екшъна на бензиностанция и как 20 лева го направиха за смях

Не съм за 20 лв.. Влязох в бензиностанцията, купих си кафе, цигари и билетчета. Жената ми сподели какъв брой е сметката, платих я и си потеглих. Изобщо не съм обърнал внимание, че в касовия бон липсва сумата за гориво, оповестява " Флагман ".

Такава била съгласно 24-годишния Панайот К. обстановката на 1 април, когато младежът заредил мощното си БМВ с гориво и потеглил, без да заплати дължимата сума, съгласно показанията на касиерката.

Първи април се оказал в действителност най-шеговития ден в живота на Панайот. Младежът въобще не схванал какво се е случило. Седмица след комичната обстановка, униформени се свързали с него и му обяснили какво е ситуацията.

Младежът от с. Кошарица незабавно отишъл в бензиностанцията. Платил си дължимата сума, като обяснил на шефката на обекта, че е станала неточност и че пропускът е от страна на касиерката, а не от негова.

„ Сметката беше към 30 лв.. Подадох й парите и си потеглих, само че не съм целял да измамя никого. Просто служителката не е внимавала. Съставиха ми акт за нещо, за което нямам никаква вина”, уточни 24-годишният Панайот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР