Не съм убеден, че Иванка Динева ще е финалният кандидат

...
Не съм убеден, че Иванка Динева ще е финалният кандидат
Коментари Харесай

Владислав Панев: Инвестициите в зелена енергия в България и Гърция са на рекордни нива

Не съм уверен, че Иванка Динева ще е финалният претендент на ГЕРБ за шеф на НЗОК. Може да бъде продължен периода. ГЕРБ може да я изтеглят, тъй като хората от здравната общественост имат запаси към нея, сподели в BTV „ Тази заран " депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев.

Решението на парламентарната група е, че имаме съществени запаси към тази кандидатура, посочи той. По-скоро няма да бъде избра през днешния ден нов шеф на Здравната каса. Напълно е допустимо това е да първият проблем сред ръководещите за регулаторите, сподели той.

Основният риск пред войната в Украйна е разпространяването в прилежащите страни, разяснява той по отношение на отчета на ДАНС, че войната в Украйна може да излезе отвън границите на страната.

По думите му още първоначално е имало сведения, че Русия има вкус и за Молдова.

Основата опасност за България е Запорожката атомна централа. Ако там стане случай, не е ясно дали няма цялата българска територия да се окаже под опасност, уточни той.

Според него не е трябвало изобщо да стартира плана за АЕЦ „ Белене ", тъй като нямам потребност от такива мощности. Европа и България добре се справихме с апокалиптичните прогнози,че ще спрат доставките на газ. Инвестициите в зелена сила в България и Гърция са на рекордни равнища. Поради тази причина проблемите с цените на тока не съществуват, безапелационен бе Панев.

Сериозни енергийни проблеми в България няма. Има остатъци на електрическа енергия, уточни той.

Той разяснява, че бюджета елементарно ще бъде вкаран в амкитена3% недостиг. Нищо, което е за повече от няколко милиона лв. не е неизяснено с ГЕРБ-СДС, акцентира Панев. Убеден съм, че ще получим тяхната поддръжка, добави той.

Много е допустимо да се стигне до ротация на министър председателите. Това зависи от волята на всички сътрудници, съобщи Панев.

Той разяснява, че е евентуално да поддържат Димитър Радев за шеф на Българска народна банка.

Всички е наред с сътрудниците от „ Продължаваме промяната, съобщи Панев.

Целта ни е във всичките по-големи градове да сме дружно с Политическа партия. Обсъждаме имена. За София го знаем, само че към момента обсъждаме за огромните градове, уточни Панев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР