“Не съм прекратил взаимоотношенията, продължавам да съм член на УС

...
“Не съм прекратил взаимоотношенията, продължавам да съм член на УС
Коментари Харесай

Фурнаджиев: До 10 дни ще има национален селекционер, проблемите са ясни - няма средства

“Не съм прекратил взаимоотношенията, не преставам да съм член на УС на БФС до провеждането на нов конгрес и избор на ново управление. Кога ще се порведе? Това е въпрос, който няма прецизен отговор. Участвам на съвещанията на Изпълкома. Работя пълноценно и там. Обявих преди няколко месеца, че се отдръпвам от оперативното управление, само че не преставам да вземам участие на управителни препоръки.

Треньорът ще бъде решен в околните десетина дни. Има няколко кандидатури. Говорили сме доста на тематика “футбол ”. Проблемите са ясни, знам какво да се направи. Трябва да се работи изцяло - с страна, общини, бизнес. След като няма средства за мъжкия футбол, по какъв начин да се развива ДЮШ. Основно средствата са проблем. За да се наеме първокласен треньор, който да работи по вярна методика, коства доста пари. За да има израстване в ДЮШ, би трябвало да ги упражняват треньори, които знаят какво вършат.

Няма по какъв начин да разделяме хората на българи и чужденци. Трябва да имаме можещ треньор, който знае какво прави ”, обясни Фурнаджиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР