Не съм искала финансова подкрепа от Васил Божков и не

...
Не съм искала финансова подкрепа от Васил Божков и не
Коментари Харесай

Манолова: Подкрепата ми за Пеевски беше грешка, не съм искала пари от Божков

Не съм желала финансова поддръжка от Васил Божков и не съм получавала такава. Това сподели ексдепутатът от Българска социалистическа партия и водач на гражданската платформа " Изправи се.БГ " Мая Манолова.

Тя призна, че се е виждала с Божков месеци преди локалните избори през 2019 година, когато се кандидатира за кмет на София. По думите ѝ предприемачът, който по това време е бил непосредствен с властта, се е интересувал дали тя ще се кандидатира.

" Тогава Божков сподели, че желае промяна на този модел, а след това стана ясно за тези негови заплащания на такса " успокоение " към властта. Целият ъндърграунд на София бе изправен против мен от Борисов. Предлагаха ми и постове, с цел да не се кандидатирам за кмет ", сподели Манолова и добави, че и с премиера Бойко Борисов се е срещала преди изборите.

Тя твърди, че в този интервал министър председателят Бойко Борисов е пратил против нея " целия ънъдрграунд " – предложили ѝ постове и я заплашвали. Платформата на Манолова подписа в края на 2020 година съглашение с " Отровното трио " за общо явяване на парламентарните избори тази година. " Започваме договаряния за партии мандатоносители, с които ще се явим на идващите избори и до няколко седмици ще обявим кои ще са тези партии ", добави тя. В платформата ѝ към този момент има няколко партии като ДБГ и " Движение 21 ".

Попитана дали е предложила Делян Пеевски за началник на ДАНС, Манолова назова репликата си тогава " неудобен жлъч " и изясни, че откакто 100 дни по телевизионните студиа политическите мъже – министър председател и ръководители на ръководещите партии – не са признали, го е споделила тя. Тя дефинира като неточност поддръжката за Пеевски за началник на ДАНС и добави, че за себе си тогава е взела урок за три неща – да не поемаш непозната виновност, че можеш да бъдеш използван и че не си коства да си в партия, в случай че това ще ти коства взаимни отстъпки със съвестта.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР