Не съм имал никакви взаимоотношения с тази държава. Знам, че

...
Не съм имал никакви взаимоотношения с тази държава. Знам, че
Коментари Харесай

Владислав Горанов за фойерверките на Рашков: Нито при мен са идвали пари, нито при Борисов! Цената на тока е висока, малките бизнеси фалират, но се занимаваме със зрелища

Не съм имал никакви взаимоотношения с тази страна. Знам, че е регистриран два пъти в България - при регистрирането и при вписването ми като ползвател. При двете регистрации не е открит проблем. Това изясни пред публицисти влизащият на разпит в Групово дело " Полиция " някогашен финансов министър Владислав Горанов. Става дума за джипа му, който се оказа краден и беше спрян на излизане от България.

Граничният служител на реда разпореди буквално: “Наредиха ми да се върнете назад “.

“Три пъти съм идвал за лекия автомобил и веднъж по сигнала на " Боец " “, уточни той пред медиите какъв брой пъти е идвал на разпит в дирекцията на полицията.

“Нито са идвали някакви пари към мен, нито към господин Борисов “, сподели Горанов.
свързани новини129052преди 15 часа10236на 12.01.2022
“Мисля, че върви една добра връзка сред Министерство на вътрешните работи и вас, надали има секрети за вас в дирекцията “, обърна се той към публицистите.

“Показва се интерес към един някогашен политик, към който очевидно има друга цел “, показа Горанов и за какво го викат на разпит в полицията.

“Няма по какъв начин да знам какво има в шкафчетата. Темата с шкафчетата, това, което се прави от страна на Министерство на вътрешните работи, няма да добави стойност в цялото следствие. Очевидно опитът на " Боец " по издигнат тематиката е единствено един - да се спре Бойко Борисов пред камерите “, посочи някогашният финансов министър по тематиката с шкафчета, пари и кюлчета, която се преекспонира и раздува повече от година.

“Цената на тока е в пъти по-висока от предходната година, дребните бизнеси банкрутират, би трябвало да се занимаваме очевидно със зрелища, самун и зрелища “, уточни Владислав Горанов и каква в действителност е същинската цел на Бойко Рашков и компания.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР