Не съм говорил с Данчето (Йорданка Фандъкова), но мисля на

...
Не съм говорил с Данчето (Йорданка Фандъкова), но мисля на
Коментари Харесай

Борисов на среща в Подуяне: Да вкараме Йорданка Фандъкова на първо място като депутат

Не съм приказвал с Данчето (Йорданка Фандъкова), само че мисля на тези избори да я вкараме преди всичко като народен представител.

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който организира среща с членове и симпатизанти в столичния регион " Подуене ". След думите му препълнената зала бурно приветства него и Йорданка Фандъкова

 

На срещата са още Йорданка Фандъкова, Владислав Горанов, Тома Биков, Георги Георгиев, Мирослав Боршош.

 

Борисов акцентира положителната работа на Фандъкова, до момента в който беше кмет на столицата. Той изясни, че на път за срещата довечера е видял какъв брой доста е свършила Фандъкова през годините и по тази причина решил да ѝ предложи депутатско място.

 

Пред Епицентър. бг Борисов посочи, че Фандъкова ще води една от листите на огромните софийски райони за парламентарните избори.

Лидерът на ГЕРБ не стигна дотук - той заяви още една вест - някогашният началник на СОС и настоящ общински консултант Георги Георгиев също може да се запъти към Народното събрание, само че това би трябвало първо да го разиска с Фандъкова.

Седят си тези общински съветници, които пият, карат, бият се. А ни проповядват от тв приемника нов морал, ядоса се Борисов за общинския консултант от Политическа партия, който бе засечен да кара след употребя на алкохол, възмути се Борисов.  

 

Докато той подлагаше на критика водачите на Политическа партия, те организираха своя среща в Пловдив. Петков, Асен Василев, Николай Денков и Никола Минчев бяха измежду свои сизмпатизанти в града под тепетата.

Вие сте най-големият общественик и водач в България, който умее да повежда масите, уточни симпатизантка. Искам офанзива, господин Борисов. Вие сте ужасно добър шахматист, по този начин добре изиграхте шахматната партия на партиите, че ги матирахте, съобщи още тя.

 

Изненадващо Борисов подложи на остра рецензия външния министър и похвали военния Атанас Запрянов за днешното му присъединяване във форума за сигурността в Черно море.

" Фантастично се е показал ген. Запрянов за разлика от външния министър. В това държавно управление ГЕРБ носи отговорност за военния министър, а за външния - в случай че Главчев не го смени, няма да има никаква поддръжка. Ако желае да му чуе, в случай че желае да се съобрази, след това ще направя по този начин, че да се съобрази ", сподели с додтатъчна заостреност Борисов. И добави: " Ген. Запрянов е предан към ГЕРБ ".  Борисов за следващ път отхвърли да е предложил Калин Стоянов за вътрешен министър.

 

В България преди години бяха непрестанно Макрон и редица европейски водачи. Сега ги гледаме единствено по малкия екран, а преди министър председателят на Китай заставам 4 дни, Меркел, Макрон и Тереза Мей бяха тук, английският министър председател беше тук, разхождаха се по Моста на
влюбените. Сега сме в тотална изолираност. Хекимян в този момент може да ви опише, в случай че е в положително въодушевление, какво нещо се е случвало по медиите, до момента в който ни съборят, възмути се Борисов.

Малоумно ли е всичко това в този момент, ние бяхме в чакалнята на Еврозоната, откачихме се от Румъния, а в този момент Румъния е доста по-напред. Като влезеш в този момент в Русе са дупки, ями, тюрма, нечистотия. Сега пътят до Русе щеше да е подготвен, а три години сме спали, " Хемус ", " Струма " щяха да са подготвени - а в този момент хем парите ги няма, хем нищо няма, единствено задължения има, отсече водачът на ГЕРБ.

 

Сега майката на подуенския кмет от Политическа партия е министър, а Петков питаше за какво майката на Сашо - Александър Ненков, е началник на Комисия за защита на конкуренцията, разяснява той във връзка въпрос, заложен от залата.

 

" И като всички избори и тези са значими. Трябва да имаме 4-5 изведени целта, по тази причина ще усилим юридическото лоби в Народното събрание, ще вкараме наши положителни адвокати, тъй като това е доста значимо - да създадем по-справедлива системата. Юристите би трябвало да могат да обяснят по какъв начин работи системата и по какъв начин да се усъвършенства ", сподели още Борисов.

" В сферата на строителството не може да обещаем нищо, тъй като парите ги нямаме. Парите изчезнаха ", сподели той.

" Относно сферата на сигурността и земеделието, това е нещо, което е по-лесно да обещаем, тъй като са главните задължения на Европейската национална партия. Нашият претендент Урсула фон дер Лайен - уважението към ГЕРБ, към нас, освен че ще ни посети, само че и в нейния щаб е Деница Желева, моят шеф кабинет ", добави още Бойко Борисов.

Няма да отстъпим от поддръжката за Украйна и против агресора Русия, споделил съм го от първия ден на войната, съобщи той. Когато създавахме кабинета " Денков ", Пеевски предложи Атанас Славов да стане правосъден министър и 9 месеца работихме дружно, напомни Борисов, като добави, че е подкрепял непрестанно и Христо Иванов.  Борисов посочи, че Кирил Петков и Атанас Атанасом не са желали Асен Василев за министър, само че той се е застъпил за него.

Не се смяташе, че ще се стигне до избори, по тази причина е написано за шефовете на Сметната палата и банката, счита водачът на ГЕРБ.

Не съм упорствал Калин (Стоянов) да стане министър на вътрешните работи. Ние нямаме никакво касателство към шефовете на БОП-а, на полицията, те са назначавани в последните 3 години, означи
Борисов.

 

Имахме държавно управление, което най-малко извън, като опаковка, изглеждаше добре пред евроатлантическите ни сътрудници, а те го скапаха,
добави Борисов.

Питайте ги, като се срещате с тях, кое ги накара, Пеевски ли ги накара да скапват държавното управление, попита водачът на ГЕРБ.

 

И по-късно съобщи: " Поне в този момент не виждам по какъв начин отново ще се съберемс тях. Има една поговорна- " Където плюеш, след това не може да лижеш "

Трябваше в този момент да си изберем дружно регулаторите и да върви страната напред, добави той.

 

" Хемус " щеше да е подготвена, " Струма " щеше да е подготвена. А в този момент хем парите ги няма, хем нищо няма ", натърти още един път Борисов.

" Съдебната промяна на ПеПе-тата се свежда до слагането на техни хора. Нищо друго, " безапелационен бе той.

" Светът върви към война. Ужасно е това, което се случва в Израел. Това са цели генерации с тази война. Трябва да се откри метод в Народното събрание да има някаква непоклатимост ", разяснява водачът на ГЕРБ.

" Въпросът е не да вкараме човек в Народното събрание, а живи експерти. Политическа партия приказват, че това държавно управление било наше. Но то е доминирано от Политическа партия. Нека си приказват... Пожелавам триумф на Главчев. Той е сериозен мъж и ще се оправи ", съобщи в умозаключение Бойко Борисов.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР