Не съм фанатик по отношение на червените килими, провървя ми,

...
Не съм фанатик по отношение на червените килими, провървя ми,
Коментари Харесай

Страхът от остаряването не ви дава нищо, освен допълнителни бръчки ~ Ким БЕЙСИНДЖЪР

Не съм маниак във връзка с алените килими, провървя ми, тъй като не преставам да работя и през днешния ден. В нашата работа може за малко да се окажеш и на върха, и на дъното. Била съм и на двете места. Това ти разрешава да схванеш, какъв човек си в действителност.

Благодарна съм за живота, който имам и това креативно дългоденствие. Има доста неща, които бих желала да направя, само че няма да съумея. Старая се да не изгубвам интерес към живота и да върша положителни неща за останалите хора, до момента в който ходя по пътя си.

До ден сегашен ръката ми трепери, когато давам подписи. Както и преди, не преставам да отивам на кино и до момента в който виждам екрана се вълнувам и си споделям: „ Господи! Ето ги кинозвездите! ”. Нищо, че самата аз работя в този бизнес. После излизам от салона възхитена и бих желала постоянно да остана такава. Аз съм просто едно малко дете, което обича да върви на кино и не желая това да се трансформира.

Какво имате поради, когато ме питате дали се багра от остаряването? Разбира се, при мисълта, че един ден мога да стана на 90 или 100 години, изпитвам безпокойствие и считам, че няма човек, който да твърди противоположното. Но страхът от остаряването не ви дава нищо, с изключение на спомагателни бръчки.

Когато остарея, в никакъв случай няма да кажа – направих това или скърбя за това. Ще кажа: „ Не скърбя за нищо. Дойдох, отидох си и направих всичко, което ми беше по силите ”.

Прави ми усещане, че когато остареят, хората постоянно се връщат към това, за което са мечтали в детството си. Аз да вземем за пример, желаех да стана писателка. А също и певица. Но до момента в който не преставам да се фотографирам в киното, значи, старостта към момента е надалеч.

Дори да имах опция да трансформира нещо в предишното си, в никакъв случай нямаше да го направя. Да се връщат обратно и да желаят да преправят нещата – това е желанието на слабите хора. Аз, въпреки да регистрирам всички неприятни неща, които са се случили в живота ми, съм най-щастливата жена на света. Така че, в случай че видя машината на времето, просто ще я подмина.

            

KIM BASINGER IN THE EDIT MAGAZINE APRIL, 2016 BY DAVID BELLEMERE 
(Edit Magazine, photographer David Bellemere captures Basinger wears the likes of Max Mara, Vetements, Stella McCartney & The Row, styled together by Alison Edmond) 
Hair by Teddy Charles 
Make-Up by Lisa Storey

Източник: theageofhappiness.com
Снимки: net-a-porter.com, latimes.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР