Не съм енергиен експерт, но Газпром“ е политически инструмент, чрез

...
Не съм енергиен експерт, но Газпром“ е политически инструмент, чрез
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Газпром е политически инструмент, с който Путин събира пари за войната, Русия едностранно ни спря газа

„ Не съм енергиен специалист, само че „ Газпром “ е политически инструмент, посредством който Путин събира пари, с цел да финансира войната ". Това съобщи пред Българска национална телевизия съпредседателят на „ Демократична България “ ген Атанас Атанасов.  Според него няма справедливи аргументи да не се осъществят доставките на седемте танкера с газ, контрактувани от държавно управление на Кирил Петков, които служебният кабинет отхвърли. Атанасов постови още веднъж и въпроса - за какво няма следствие за така наречен „ Руски поток “, който доставя газ на Сърбия, построен по времето на Борисов.

" Русия едностранно спря да извършва доставките на газ за България. Трябва справедлива инспекция по случая. Ние не по всички тематики сме единомишленици с Асен Василев. Търсехме централизация на реформаторските сили, с цел да не дойдат ГЕРБ и Движение за права и свободи на власт. Избирателите  в този момент са сложени пред избор – дали да гласоподават за реформаторските или за реставраторските сили. Затова искахме и общо явяване на „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ на изборите ", добави Атанасов.

Той посочи още, че към този момент са на финала  на подготовката за подреждането на листите. " Ще имаме обществени персони, които са дейни и ще бъдат водачи на листи.  Ние чакаме почтени избори от служебното държавно управление. В политиката няма място за мусене и ще забележим по какъв начин ще постъпят от Политическа партия след изборите “, добави политикът. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР