Не са малко хората, борещи се с излишните килограми. Когато

...
Не са малко хората, борещи се с излишните килограми. Когато
Коментари Харесай

Пийте вода и стопете излишните килограми

Не са малко хората, борещи се с непотребните килограми. Когато става въпрос за намаляване, доста значима е ролята на водата. Добрата хидратация на тялото освен подкрепя здравето, само че и форсира премахването на непотребните килограми. От своя страна пък дехидратацията е пръв съперник на отслабването. Водата извежда всичко излишно отвън тялото и форсира метаболизма. Нейното изразходване е постоянно за предпочитане пред други питиета, съдържащи оцветители и изкуствени аромати.

Защо водата е толкоз потребна?

Човешкото тяло се състои от 70% вода и в случай че не попълняме нужните ресурси, неналичието ще се отрази освен върху външния ни тип, само че и върху цялостното здравословно положение. То води до суха кожа, ранна поява на бръчки, непрекъснато възприятие на отмалялост, главоболие, неприятно храносмилане и наднормено тегло. Достатъчно е да пием 30 мл вода на кг телесно тегло, с цел да отслабнем без усложнения. Много е значимо да изградим вярна просвета на консумация.

Как да я одобряваме?

Сутрин незабавно след пробуждане изпийте 250 мл вода Тя контролира обменните процеси. Когато спортувате, половин час преди подготовка още веднъж се хидратирайте. Приемайте по глътка на всеки 15 минути и още една чаша - в края на спортуването.

Винаги когато усетите припадък на мощен апетит, първо пийте вода. Това ще залъже стомаха и ще притъпи апетита ви и ще ви освежи. Жаждата е сигнал, че към този момент сте закъснели. Полезно за вас е да имате постоянно бутилка вода на налично място. Когато тя е пред очите ви, без да усетите, ще посягате към нея през целия ден и ще поддържате салдото в организма си. Около час откакто обядът или вечерята са завършили, е идващият верен миг, с цел да утолите жаждата си. Така ще помогнете на тялото си да усвои питателните субстанции по-добре. През деня отмерено приемайте вода, като следвате рекомендацията: пийте я постепенно, на дребни глътки. Пак към час преди вечерния сън е добре да изпиете още една чаша вода. Докато спите, вашият организъм губи несъмнено количество течности. Тя ще спомага да предотврати тази загуба и ще подкрепя регенерацията на клетките по време на нощната отмора.

Освен количеството доста значимо е и качеството на водата.

Голяма част от потребителите в България купуват бутилирана вода, без да четат етикетите. Това крие сериозен риск за здравето За това съветът на специалистите е - постоянно четете етикетите и се ориентирайте каква вода е подобаваща персонално за вас. Най-добрият вид е вода с неутрално pH и ниска обща минерализация. Съдържанието на минeрaли и соли в изворна вода " Бачково " дава отговор на ежедневните потребности на човешкия организъм и я прави подобаваща за ежедневна приложимост от цялото семейство. Тя освежава и обновява индивида, като се грижи както за вътрешната естетика, по този начин и за външния тип и хубост.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР