Не разчитаме на номера, за да спечелим изборите. Не гласуват

...
Не разчитаме на номера, за да спечелим изборите. Не гласуват
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ще трябва да бъдем коалиционни партньори с ПП, но те не си мерят приказките

Не разчитаме на номера, с цел да спечелим изборите. Не гласоподават машините, а хората. Разчитаме на себе си, а не на нумерологията. Това, което ще се случи след 2 октомври е надалеч по-важно от предизборната акция. Стабилно държавно управление не може да има без присъединяване на ГЕРБ. На първо място ще бъдем, със сериозна разлика. Това сподели Тома Биков от ГЕРБ след изтегляне на чоп за вота на 2 октомври.

Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия сподели, че играят за победа. " Няма случайности - 28 е композиция от две цифри и е знак на дипломация, водачество и баланс. Качества, които Българска социалистическа партия има ".

" Кога различен път България е била преди всичко по развиване на стопанската система в Европейски Съюз. Това, което за нас е значимо да има изкусен метод ", добави Гуцанов.

Надежда Йорданова от " Демократична България " разяснява, че с номер 25 на 2 октомври България ще избере разсъдъка. " Демократична България и нашият екип показахме, че знаем и можем да прилагаме въвеждане на устойчиви решения, с цел да възстановим държавността в България, с цел да имаме институции, които да застават зад жителите, където и да се намират ", сподели още тя.

" Обединили сме всички хора, мачкани през годините от системата. Нашият апел е към всеки един, който загуби предпочитание и вяра и към този момент не гласоподава, нашата цел е тези хора. Ние можем да надигнем глас за проблемите на хората ", това сподели Вера Иванов от " Изправи се, България " - съставляват гражданската квота на " Заедно против системата ".

" Числото 17 не е от голяма важност, нито едно число не е от голяма важност. Хората са от голяма важност ", сподели Албена Белянова, която води листата на " Изправи се, България " в Кърджали.

" Да си довършим работата с бюлетина номер 9. Само " Продължаваме промяната " може да сформира устойчиво държавно управление. Затова колкото повече поддръжка получи " Продължаваме промяната " и по-малко гласове ГЕРБ, толкоз по-голям е шансът за сформиране на устойчиво ръководство. Няма да се коалираме с ГЕРБ. Ще довършим това, което започнахме - битката с корупцията, промените в КПКОНПИ. Допълнително ще продължим с грижата към хората, увеличение на пенсиите, увеличението на минималната работна заплата ", разяснява Венко Сабрутев от " Продължаваме промяната ".

" Политиците, като се изключи че схващат от всичко, схващат и от числа. Ние сме номер 19, това е номерът в интегралната бюлетина. Който желае да има морал в политиката от българския народ и да има някакъв коректив, който желае да научава нещата такива, каквито са, а не каквито ги лъжат пред камерите останалите, могат да изберат Има Такъв Народ ", сподели Тошко Йорданов и добави, че с ГЕРБ и Движение за права и свободи коалиция няма да вършат.

" Работата е, че в случай че се стигне до сформиране на държавно управление, в което ние би трябвало да участваме, би трябвало да бъдем коалционни парньори с " Продължаваме промяната ", а те не си мерят приказките ", сподели още Йорданов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР