Не познавам хората, които организират протеста. Кратък е периодът от

...
Не познавам хората, които организират протеста. Кратък е периодът от
Коментари Харесай

Кой организира протеста срещу БФС? Свързан е с Левски или ЦСКА

" Не познавам хората, които провеждат митинга. Кратък е интервалът от време, с цел да преценим каква ще е броя на участниците. Относно позволени събития - до този миг няма. Разрешителните и съгласувателни писма се издават от Столичната община. Организатор е представител на столичен клуб. Познат е по физиономия. Направили сме среща с него. След 16:30 часа ще има повече изясненост. Силно се надявам участниците в спонтанния митинг да се съберат на улица " Гурко ", да проведат законния си митинг, само че да не опорочат футболната среща ", разкриха от Столична дирекция на вътрешните работи на взаимна конференция с БФС и „ Национална спортна база ЕАД ", на която беше разяснено по какъв начин ще бъде проведена защитата на дуела сред България и Унгария.

Срещата е на следващия ден от 19,00 часа на ст. " Васил " Левски " при закрити врата.

" Три охранителни компании са наети да обезпечат сигурността на спортното оборудване. Ако се наложи, ще окажем нужното подпомагане. Хората, които вземат участие в тези мероприятия, ще бъдат позволени в обособена зона и вие ще я видите. Ще се въздържа кой е представител на футболния клуб, столичен е, с огромна публика, те са два. 1600 чиновници са ангажирани, могат да се привлекат и още ", споделиха от полицията.

Столична дирекция на вътрешните работи за всяко едно мероприятие работи със обществени сътрудници. Когато има такова огромно мероприятие, се придобива, обобщава и проучва информация. Тази информация се придобива посредством разнообразни сътрудници, както отива и от нас към тях. Когато може да се опорочи обещано събитие, се показва мнение - дали ще бъде признато или не, е различен въпрос. Но ние ще продължим да действаме по този метод.

Първоначално митингът бе деклариран за 21:45 часа да се организира на спортното оборудване. В момента е към спортното оборудване, т.е. на други точки. Представете си чиновници през цялото време да са подредени на пистата и по пътеходите по какъв начин ще наподобява самото оборудване.

Никога Столична дирекция на вътрешните работи не е казвала, че не може да не се оправи с което и да е мероприятие. Дори когато футболната среща бе решено да е в Пловдив, Столична дирекция на вътрешните работи предложи да окаже подпомагане на сътрудниците от Пловдив.

Нещата са изчистени, организационните въпроси се знаят. Това, което зависи, ще бъде направено ”, дадоха обещание от полицията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР