Не поддържам никакви отношения с Борисов, всеки си върви по

...
Не поддържам никакви отношения с Борисов, всеки си върви по
Коментари Харесай

Цветанов: Арестът на Борисов беше грешка на МВР, не съм бил свидетел на рекет от ГЕРБ спрямо Божков

Не подкрепям никакви връзки с Борисов, всеки си върви по неговия път. Не съм му се обаждал и след ареста.

Това показа в утринния блок на bTV някогашният зам.-председател на ГЕРБ и сегашен водач на " Републиканци за България " Цветан Цветанов.

Той уточни, че по време на задържането на някогашния министър председател не е била употребена несъразмерна мощ, само че изясни, че с цел да бъде осъществен сходен обществен арест, са нужни съществени доказателства и съгласуваност с прокуратурата.

Арестът на Борисов беше неточност на Министерство на вътрешните работи, защото би трябвало да имаш солидни доказателства за сходен арест и да имаш връзка с прокуратурата, разяснява той.

Цветанов бе безапелационен, че би трябвало да има проверка на кабинета " Борисов " 3, само че още веднъж акцентира, че за тази цел са нужни съответни доказателства.

За мен остава мистерия по какъв начин през всички тези години пиарът на ГЕРБ (Севделина Арнаудова, бел.ред.) е правила ежеседмични срещи при Васил Божков, тъй като по мое време не съм имал опция да посетя офиса на Божков, защото не е имало такава нужда, сподели още той.

Бившият зам.-председател на ГЕРБ удостовери още, че сред Божков и Борисов е имало връзка

Борисов и Божков имаха връзка през последните години. Виждал съм го да излиза от Министерски съвет, от резиденцията в Банкя, само че аз персонално не съм бил очевидец на рекет от страна на ГЕРБ и по-конкретно от Борисов по отношение на Божков, добави Цветан Цветанов.

По тематиката с " Апартаментгейт ", след който Цветанов напусна партията, той обясни, че го е направил, с цел да не се петни името му.

" Апартаментгейт " беше фиктивен мотив да напусна ГЕРБ, макар че Борисов искаше да остана, тъй като той обича да взима решения за ориста на хората. Тогава му споделих, че живее в комфорт и желае да му споделят това, което желае да чуе, разкри Цветанов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР