Не по-високо от обувките, Пендачанска!Древногръцкият художник Апелес нарисувал картина на

...
Не по-високо от обувките, Пендачанска!Древногръцкият художник Апелес нарисувал картина на
Коментари Харесай

Престрелката между Волгин и Пендачанска става все по-ожесточена

Не по-високо от обувките, Пендачанска!

Древногръцкият художник Апелес нарисувал картина на жена. Към него се доближил обущар, който му споделил, че не е нарисувал хубаво единия сандал. Апелес направил предложените корекции. Окуражен от това, обущарят почнал да дава препоръки и по други елементи от картината. Тогава Апелес го погледнал строго и отсякъл: " Не по-високо от обувките, обущарю! "

Пендачанска наподобява на този обущар, който дава препоръки на хора, от чията работа няма никакво разбиране. Всъщност Джиджи, както я зовяха като дребна с това уместно за пуделче име, не е изключително забавна като персона. Заслужава да й отделим минута-две, тъй като е сборен облик на една група хора, които считат, че схващат от всичко. Умнокрасивитет е уверен, че е разкрил всички секрети на битието. Като се почне от саденето на картофи и се стигне до нуклеарната физика. С тези си искания умнокрасивите като Джиджи провокират само подбив.

Най-добронамерен съвет насочвам към певицата Пендачанска. Говори единствено за неща, от които разбираш. Заговориш ли за политика и публицистика, преставаш да бъдеш певица и се превръщаш в слабоумен обущар. Дори и това да е същинската ти същина, не е хубаво хората да разбират за нея, нали?

Бъди здрава!

Това написа в обществената мрежа журналистът Петър Волгин, а престрелката сред двамата става все по-ожесточена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР