Не откриха сериозни нарушения при проверките на училищните автобуси. Това показват

...
Не откриха сериозни нарушения при проверките на училищните автобуси.
Това показват
Коментари Харесай

Откриха само шест нарушения при проверките на училищните автобуси

Не откриха съществени нарушавания при инспекциите на учебните рейсове.

Това демонстрират резултатите от профилирания надзор на над 1200 такива транспортни средства , който се организира от 1 до 21 септември.

При инспекциите са формирани 6 акта. Един лидер е глобен за ръководство на транспортно средство, в което са инсталирани три седалки повече от записаните в свидетелството за регистрация на автомобила и не е показал разписание за профилиран транспорт. При различен от случаите водачът е управлявал рейс с цифрова карта за тахограф на различен лидер. Три рейса пък са били с изминал механически обзор, а при един е липсвал удостоверен лист на пасажерите.
 Служебният кабинет отпусна 44 млн. лева за нови учебни рейсове
Служебният кабинет отпусна 44 млн. лева за нови учебни рейсове

Към момента в МОН са постъпили поръчки за 689 учебни рейса

по предписание на министъра на превоза Георги Гвоздейков като част от ограниченията за възстановяване на пътната сигурност.

Целта е да се ревизира дали превозвачите дават отговор на всички условия за транспорт на деца и възпитаници, както и да се обърне внимание на техническото положение на транспортните средства.

За да се обезпечи сигурност и сигурност на транспортите на деца и възпитаници, е очакван надзор през цялата образователна година и по време на ваканциите , показват от отрасловото министерство.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР