Не очаквах ИТН да хвърли държавата под автобуса. В момента

...
Не очаквах ИТН да хвърли държавата под автобуса. В момента
Коментари Харесай

Василев отговори на Трифонов: ИТН хвърли държавата под автобуса

Не чаках Има Такъв Народ да хвърли страната под рейса. В момента имаме актуализация на бюджета, ограниченията за хората и бизнеса, законът за КПКОНПИ и има и 22 закона, които би трябвало да бъдат признати, с цел да дойдат средствата от Плана за развиване и резистентност. Това сподели вицепремиерът Асен Василев в ефира на бТВ.

" В съдружното съглашение написа, че един законопроект постоянно би трябвало да се разиска преди да бъде признат. А контактите ми със Слави Трифонов са несъществуващи сега. Те прекъснаха седмица преди да кандидатират Каримански повторно за Българска народна банка ", сподели Василев.

" Дали би трябвало да управляваме ние би трябвало да го кажат българите, а не Слави Трифонов. Точно от него да пристигна дефиницията, че сме некомуникативни. Как по този начин нямаме проблем с Демократична България, с Българска социалистическа партия. Ние не сме се свързвали със Слави Трифонов, само че когато тезата им е давата 4 милиарда лв. за Министерство на регионалното развитие, другояче няма да има държавно управление, този диалог стопира ", разяснява още той.

" Три от партиите се оповестиха срещу кандидатурата на Любомир Каримански за шеф на Българска народна банка, а четвъртата партия го кандидатира още веднъж. Предвид информацията, която излезе в общественото пространство ", по отношение на Българска народна банка.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР