Не, няма да ме спрете! Атаките към мен показват, че

...
Не, няма да ме спрете! Атаките към мен показват, че
Коментари Харесай

Делян Добрев: Никакви фалшиви новини в анонимни сайтове няма да ме спрат

" Не, няма да ме спрете! Атаките към мен демонстрират, че съм на прав път и гениалните схемаджии са си изпуснали нервите!
Ще продължа да разобличавам всички далавери за милиарди на Кирил и Асен и тяхната смяна и никакви подправени вести в анонимни уеб сайтове няма да ме спрат ".

Това написа във фейсбук профила си някогашният енергиен министър и народен представител от ГЕРБ Делян Добрев във връзка обява в уеб страницата " Бърд.бг ".

" Знаете ли какво написа в текста на британски? Че преподавам в Югозападния университет и получавам хонорар като преподавател, който за 2017 не съм заявил. Това е безспорна неистина и имам доказателства за това. Спецов направи финансова проверка и на мен и на жена ми, които откриха, че нямаме недекларирани приходи за целия интервал от 2015 до края на 2020 и спестяванията ни дават отговор на приходите ", добавя Добрев.

Единственото правилно е, че преподавам в ЮЗУ. Не поради парите (плащат ми към 300 лв. - на година!), а тъй като ми е прелестно да преподавам и да поддържам връзка с младежи, изяснява той.

" Сайтът narod.bg, който тиражира тази неистина, към този момент го осъдих за друга клюка, само че не мога да получа обезщетение, защото уеб сайтът е призрак и няма притежател. Нямам никакви бизнес връзки с Николай Павлов, а Хамбарлиев нямам никаква визия кой е... ", разкрива Делян Добрев.

" Важното е обаче да се знае кой стои в основата на тази офанзива - Кирил и Асен ", акцентира той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР