Не ни трябват нови пътни знаци - имаме си достатъчно

...
Не ни трябват нови пътни знаци - имаме си достатъчно
Коментари Харесай

Фиктивен знак Паркирането забранено в столицата СНИМКА

Не ни трябват нови пътни знаци - имаме си задоволително и те всеобщо не се съблюдават.

За възстановяване на пътната сигурност на участниците в придвижването ще оказват помощ, чието въвеждане е залегнало още от 23.07.2001 година в план за смяна на Наредба № 18. С въвеждането на новите пътни знаци се чака се да се усъвършенства качеството на сигнализацията по пътищата, както и информирането на участниците в придвижването, а по-специално на велосипедистите и пешеходците. Ще се уеднакви и проектантската процедура, с което ще се реализира повишение на сигурността на придвижването по пътищата. Не ни трябват нови пътни знаци! Имаме си задоволително и те всеобщо не се съблюдават, на това ставаме очевидци всеки Божи ден. Разбира се, има изключения.

Пореден образец от София, че пътните знаци не се съблюдават. Колона от автомоболи, паркирали на ъгъла на ул. " проф. доктор Александър Станишев " и бул. " Панчо Владигеров " - посока " Обеля ". Как обаче са паркирани возилата? Категорично в нарушаване, тъй като има знак пътен знак В27, който гласи " Забранени са престоят и паркирането ". Този знак се употребява за въвеждане на възбрана за престой и/или паркиране в пътен сектор, в който спрелите пътни транспортни средства затрудняват или пречат на пътното придвижване, като лимитират видимостта и широчината на платното за придвижване.

Под знака B27 има подложен различен - той предизвестява за наложително пренасяне на паркирано транспортно средство. Явно и този не се съблюдава, само че не от водачите, а от чиновниците, които следва наложително да реалокират паркираните коли.

Александър Рамаданов, който алармира за това безумство, вярно отбелязва към обявата си във Facebook, че знаците са фиктивни. 

" Защото не ги подвигат. Ако стартират да ги глобяват, всичко ще се съблюдава ", написа в мненията към пост Христо Кънев. А Петър Марков е на мнение, че няма да е такава обстановката, в случай че има задоволително построени паркинги.

" Удивително безхаберие и безумие от страна на общината! Това са подредени в редичка левчета за касичката на общинския бюджет и такива има из целия град, само че общината реве, че " нямат задоволително репатраци ", с цел да изкарват повече пари! ", написа Мардик.

" Знаците не са фиктивни, само че работата на органите Е! ", отбелязва Пламен Мичев.

" Дроги, алкохол, фиктивни знаци, дрогирана полиция, корумпирани политици, безредица, убийци на деца и възрастни, които не се санкционират и си вършат каквото желаят... Въобще с една дума: Господи да пази България и българския народ! ", написа Емил Спасов.



Снимка: Александър Рамаданов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР