Не можем да се обединяваме за нищо с ГЕРБ, докато

...
Не можем да се обединяваме за нищо с ГЕРБ, докато
Коментари Харесай

Лорер лепна нов прякор на Борисов

Не можем да се сплотяваме за нищо с ГЕРБ, до момента в който не смени управлението си, заявява Лорер.

Даниел Лорер съпостави водача на ГЕРБ с Нострадамус - посланията му са такива, че могат всячески да се поясняват от интерпретатори

Правим това, което кажем, изпълняваме обещанията си към гласоподавателите и коалиция с ГЕРБ няма да вършим, съобщи Даниел Лорер, народен представител от " Продължаваме промяната ".

Нямаме им доверие. Те вършат, каквото им каже водачът Бойко Борисов, а то заран е едно, вечер - друго. Не можем да се сплотяваме за нищо с ГЕРБ, до момента в който не смени управлението си, заявява Лорер.

Той на няколко пъти съпостави Борисов с Нострадамус в смисъл, че никой не можел да разбере какво споделя и всеки може да си интерпретира думите му по свое си схващане.

" Продължаваме промяната " има " куп разлики в чували " с ГЕРБ - чували с хартиени бюлетини, с заеми от Българската банка за развиване, чували с автомагистрали и язовири, разкри още Даниел Лорер.

Лорер сподели, че не чака ГЕРБ да успее да сформира държавно управление с първия мандат, тъй като не може да се коалира с естествените си сътрудници Движение за права и свободи и " Възраждане ", с които дружно смъкнаха от власт постоянния кабинет на " Продължаваме промяната ", съобщи Епицентър.

Добави, че неговата партия е подготвена да опита да сформира кабинет с втория мандат въз основата на ясна стратегия без да я съгласува с ГЕРБ и без да търси тяхната поддръжка.

" Докато ние се занимаваме с тълкования какво е споделил Пророкът, служебното държавно управление се занимава с реституция на предходното ръководство - на хора от предишното и на механизмите, които искахме да премахнем ", акцентира той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР