Не можем да излезем във Великденска ваканция със спокойни сърца

...
Не можем да излезем във Великденска ваканция със спокойни сърца
Коментари Харесай

ДБ: За нас вече е нетърпимо да гледаме военните престъпления в Украйна


Не можем да излезем във Великденска почивка със спокойни сърца преди да разгледаме решението за даване на военно-техническа помощ на Украйна. Затова настояваме още в днешното съвещание на Комисията по външна политика от 15 ч то да бъде прегледано. Заедно с това настояваме филантропичната помощ за украинските бежанци да не стопира , каквито заявки бяха дадени от представители на държавни институции.

Това съобщи Атанас Славов в декларация от името на ПГ на „ Демократична България “. Toй акцентира, че на срещата в Народното събрание сред депутати и Дмитро Кулеба е бил подложен въпросът за оказване на всякаква нужна помощ на Украйна, в това число военна .

" Представителят на българската общественост в Украйна и народен представител в украинския парламент господин Кисе съобщи, че от съветската експанзия на територията на Украйна умират и доста хора с български генезис и настоя за оказване на военна помощ . Министър Кулеба ясно съобщи: „ Украйна ще завоюва тази война – 100% “. Този кураж, смелост и храброст вижда целия свят, добави Славов.

" Ние сме длъжни да разгледаме опцията за военно-техническа помощ за Украйна, с цел да може украинският народ да отбрани живота, свободата, достойнството на своите жители от съветската експанзия. За нас от “Демократична България ” е нетърпимо да гледаме военните закононарушения - мъченията, изнасилванията, убийствата, на цивилни, за които загатна и външният министър ", акцентират още от ПГ .

Всяка една страна е огромна колкото е огромно нейното достолепие. В този смисъл България не е дребна страна. безапелационни са от групировката.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР